Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Natuurpoort van Loon aan de Loonse en Drunense Duinen VMP018

Kenmerken

4 sterren


1 - 5

5


Vakantiewoning / Gastenverblijf

  • weidegang
  • paard huren mogelijk
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Open Landschap
  • Ligging- Nabij Natuurgebied

vanaf € 753,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Natuurpoort van Loon aan de Loonse en Drunense Duinen VMP018

Loonse en Drunense duinen
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is ruim 3.500 hectare groot en ligt tussen de steden Tilburg, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2002 vormen de Loonse en Drunense Duinen en De Brand samen met kleine andere gebieden een nationaal park.
 
Manege van Loon is gevestigd in Loon op Zand. Net buiten de bebouwde kom, ligt het bedrijf tegen Nationaal Park “de Loonse en Drunense duinen”. Met meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van buitenritten, het geven van lessen en het houden van paarden heeft Manege van Loon een goede naam opgebouwd in Nederland, maar ook daarbuiten.

Manege van Loon biedt u de mogelijkheid om samen met uw paard op vakantie te gaan, u kunt overnachten in het hotel vakantiehuis, trekkershut of als groep.

Hotel
Eenvoudige hotelkamer voorzien van douche, toilet en t.v. Ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen en dient apart te worden gereserveerd.

Vakantiehuis
Een gezellig vakantiehuis voor maximaal 5 personen, direct gelegen aan het prachtige natuurgebied: Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen.
Hier kunt u naar hartenlust paardrijden en mennen via aangegeven routes.
Indeling vakantiehuis:
1 Slaapkamer op de begane grond voor 3 personen, 3x eenpersoonsbed
Eigen douche en apart toilet op begane grond
1 Slaapkamer op de eerste verdieping, tweepersoonsbed (160 x 200)
Ruime badkamer met bubbelbad douche, toilet, dubbele wastafel en vloerverwarming.
Open keuken met gasfornuis, vaatwasser, koffiezetapparaat + Senseo en magnetron
Huiskamer met eethoek en zithoek met televisie
Open haard en kachel in de huiskamer (openhaardhout zelf meebrengen)
Centrale verwarming (+ vloerverwarming b.g.g)
Stofzuiger en schoonmaakspullen
Terras picknicktafel
Honden zijn welkom (maximaal 2), de extra kosten bedragen € 4,50 per hond per nacht

Groepsaccommodatie
Naast het hotel beschikt Manege van Loon over een groepsaccommodatie waarin zich 40 slaapplaatsen bevinden, verdeeld over 4 slaapka­mers met stapelbedden: 2 kamers voor 8 personen en 2 kamers voor 12 personen. De bedden zijn voorzien van een hoeslaken. Slaapzak en kussen dienen te worden meegebracht. Het sanitair bevindt zich in het gebouw.
Voor deze accommodatie kan per kamer per nacht worden gereserveerd. Toiletten en douches worden dan gezamenlijk gebruikt. Minimum aantal personen per kamer is 6. Bent u met meer dan 20 personen heeft u de accommodatie exclusief voor uw eigen groep.

Voor mensen met eigen paarden hebben ze voldoende boxen beschikbaar. Heb je geen eigen paard? Herberg Manege van Loon heeft 65 trouwe paarden staan om deel te nemen aan begeleidde buitenritten.

GPS
Het is mogelijk om GPS apparatuur te huren. In deze GPS zijn verschillende ruiterroutes voorgeprogrammeerd. Ook kunt u via “waypoints” naar de mooiste en gezelligste plekjes van de Loonse en Drunense Duinen komen!
 
Ruiter- en menroutes
Ruiters en menners hebben bijna 100 kilometer route tot hun beschikking. Het open stuifzand is uitstekend geschikt voor een buitenrit.

Vergunning
Om met uw eigen paard te genieten van dit prachtige gebied heeft u een vergunning nodig. U heeft de keuze uit een dag- weekend- of jaarvergunning.
De volgende vergunningen zijn bij ons te verkrijgen:
Dagvergunning: €   7.50
2-daagse pas:    € 10.00
Jaarvergunning:€ 25.00