Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

  • Huiseigenaren

Zoek & Boek

Toon geavanceerd zoeken
reset filter

Huiseigenaren

Informatie voor huiseigenaren

Geachte eigenaar, verhuurder,

U biedt overnachting aan met paardenfaciliteiten dan kunnen wij u de mogelijkheid bieden om extra reserveringen te genereren met een advertentie op www.vakantie-met-paarden.nl

Vakantie met paarden richt zich uitsluitend op de directe verhuur van accommodaties van particulieren, bedrijven en instellingen met faciliteiten voor paard(en)
De huurder boekt rechtstreeks bij u zonder tussenkomst van vakantie met paarden en u betaald geen commissie over de reservering.

Elke dag van het jaar, 24 uur per dag kan uw advertentie worden geraadpleegd door uw potentiële gasten die met hun paarden op vakantie gaan en zo in een andere omgeving willen paardrijden.

Gedurende de gehele looptijd van uw advertentie hanteren wij onderstaande tarieven.

Een vermelding bij de relevantste rubriek b.v. B&B, vakantiehuizen, campings of groepsaccommodaties etc.
Vermelding1e jaar     € 35,00 excl. BTW
Vermelding 2e jaar    € 30.00 excl. BTW
Vermelding 3e jaar    € 25.00 excl. BTW
Vanaf het 4e jaar        € 20.00 excl. BTW voor de volgende jaren.

Facebook en Twitter
Als adverteerder is het mogelijk om 4x per jaar gratis een vermelding te laten plaatsen op de Facebook en Twitterpagina van vakantie-met-paarden voor de volgers, dit kan een lastminute zijn i.v.m. een annulering of gewoon een leuk weetje.

Voordeel.
Niet nog een reserveringssysteem/ kalender bijhouden op de website, uw gasten boeken rechtstreeks via uw eigen website bij u.
U betaald geen commissiekosten, na 1 reservering heeft u de advertentiekosten er al uit.

De pagina wordt gratis gemaakt, welke in overleg met u gevuld wordt met foto’s en alle relevante informatie van uw eigen website.

Heeft u nog vragen of u wilt zich aanmelden dan vernemen wij dat graag van u.

Hoe meldt u zich als huiseigenaar/ adverteerder aan?
U stuurt ons een mail met uw gegevens en website naar info@vakantie-met-paarden.nl als u uw paardvriendelijke accommodatie in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk via vakantie-met-paarden.nl wilt verhuren.

Het is eventueel ook mogelijk dat wij uw vakantiehuis of groepsaccommodatie via andere websites van ons voor u verhuren. Vraag om informatie of bekijk www.bestanimalholidays.nl
 

Met vriendelijke groet,
Ruud van der Vegt