Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

  • Huiseigenaren

Zoek & Boek

Toon geavanceerd zoeken
reset filter

Huiseigenaren

Informatie voor huiseigenaren
Bent u in het bezit van een vakantiehuis, vakantieboerderij, groepsaccommodatie of andere accommodatie met paarden stal in Nederland ,welke geschikt is voor een vakantie met 1 of meerdere paarden? Verhuur deze dan via de website vakantie-met-paarden.nl.
Wij zorgen ervoor dat uw vakantiehuis met paarden faciliteiten op een aantrekkelijke manier op vakantie-met-paarden.nl gepresenteerd wordt.  Uw paardvriendelijke accommodatie kunt u verhuren indien uw vakantiehuis over minimaal 1 paardenstalling of paardenbox beschikt. 

Adverteren op onze website.
Het is nu mogelijk dat u met uw paardvriendelijke accommodatie adverteert op onze website vakantie-met-paarden.nl. U betaalt hiervoor een vast bedrag per jaar voor de presentatie van uw accommodatie op vakantie-met-paarden.nl.

Vakantie met paarden richt zich uitsluitend op de directe verhuur van vakantiehuizen van particulieren, bedrijven en instellingen met accommodaties met faciliteiten voor uw paard(en) en/of waar u ook met uw honden welkom bent.
De huurder boekt rechtstreeks, zonder tussenkomst van vakantie met paarden.

Voordelen:
Elke dag van het jaar, 24 uur per dag en overal ter wereld kan uw advertentie worden geraadpleegd door mensen die met hun paarden op vakantie gaan en zo in een andere omgeving kunnen paardrijden.
Vakantie met paarden maakt gebruik van Google Maps zodat uw accommodatie direct geografisch zichtbaar is en voeren op verzoek ook de Meta titel, Meta keywords en Meta description in voor de vindbaarheid.

Advertentiekosten:

Een vermelding bij alle relevante rubrieken b.v. vakantiehuizen en groepsaccommodaties.
vanaf € 35,00 per jaar. excl. BTW
Het ontwerpen en plaatsen van de pagina is gratis.
Welkomstcadeau: promotie op Facebook van uw accommodatie.

De kosten per jaar om te adverteren zijn de laagste voor deze wijze van presentatie met uitgebreide tekst en foto's en een linkvermelding naar uw eigen website of aangesloten website met kalender.

Hoe meldt u zich als huiseigenaar aan?
U stuurt ons een mail met uw gegevens en website naar info@vakantie-met-paarden.nl als u uw paardvriendelijke accommodatie in Nederland via vakantie-met-paarden.nl wilt verhuren.
Het is eventueel ook mogelijk dat wij uw vakantiehuis of groepsaccommodatie via andere websites van ons voor u verhuren. Vraag om informatie.