Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

  • Algemene voorwaarden

Zoek & Boek

Toon geavanceerd zoeken
reset filter

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Best Animal Holidays
 
1.Best Animal Holidays bemiddelt bij de totstandkoming van een huurovereenkomst tussen verhuurder en huurder en is bij de huurovereenkomst geen partij.
De websites van Best Animal Holidays dienen slechts als promotiemiddel voor de accommodaties die op deze websites vermeld staan en is derhalve niet aansprakelijk voor klachten die ontstaan door het gebruik van de website en de daaruit vloeiende reserveringen.
 
2.Er is pas sprake van een huurovereenkomst indien de verhuurder de huurder een huurovereenkomst heeft gestuurd en huurder akkoord is gegaan met de bepalingen in de huurovereenkomst en de huursom ( of aanbetaling ) heeft voldaan. In de huurovereenkomst staat vermeld wat de huursom en bijkomende kosten zijn. Best Animal Holidays heeft als partij niets met de huurovereenkomst tussen verhuurder en huurder te maken.
 
3.Betaling van de huursom en bijkomende kosten zal aan verhuurder geschieden.
 
4.Best Animal Holidays is op geen enkele wijze aansprakelijk voor onjuiste of onvolledige informatie op haar websites. Verhuurder is verantwoordelijk voor de informatie over de accommodatie, faciliteiten en beschikbaarheid accommodatie.
 
5.Nadat er via de website van Best Animal Holidays contact is gelegd tussen verhuurder en huurder zal verhuurder het verdere aanspreekpunt zijn voor de huurder.
 
6. Klachten. Indien de huurder klachten heeft over een bepaalde accommodatie dienen deze klachten rechtstreeks aan de verhuurder gemeld te worden.
 
 
Best Animal Holidays staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 37137165
Prinses Beatrixplein 61
1462JP Middenbeemster
 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de volgende website:
 
vakantie-met-paarden.nl
 
Laatste aanpassing voorwaarden 17maart 2014