Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

  • ruitervakanties

Zoek & Boek

Toon geavanceerd zoeken
reset filter

ruitervakanties

Ruitervakantie.

Ruitervakanties zijn populair. Jaarlijks gaan er alleen al in Nederland meer dan 10.000 mensen met hun paard op ruitervakantie. Ruitervakanties heb je voor vele groepen, denk hierbij aan bijvoorbeeld jongeren ruitervakanties, pony kampen,  semi professionele beoefenaars van de paarden sport, senioren, huifkartochten, westernriding en veel meer.In Nederland zijn er veel organisaties die zich direct of indirect bezig houden met de organisatie van ruitervakanties. Hieronder meer informatie over organisaties die ruitervakanties organiseren en websites waar je deze organisaties kunt vinden.

Paardenpas

Paardenpas is specialist kwaliteitspaardrijvakanties over de hele wereld; trektochten, standplaats,
dressuurlessen, westernranch en veel meer. Al onze paardrijvakanties zijn bezocht, gecontroleerd
(paarden, gidsen, tuigwerk, transfers, verblijf), goedbevonden en financieel veilig.

Paardensportreizen
Daarnaast organiseert Paardenpas paardensportreizen, exclusief en op maat (vluchten, transfers, hotel en entreekaarten voor de wedstrijden) waarbij u met andere paardensportliefhebbers onze hippische topsporters aanmoedigt bij WK's, EK's, Olympische Spelen, de grote wedstrijden in de wereld. Geniet van uw geliefde paardensport samen met andere paardensportliefhebbers vanaf de tribune of aan uw vip-tafel.

Wanneer u uw koffer inpakt, voelt u al die spanning, plezier en nieuwsgierigheid. 
 
Organisaties in Nederland die ruitervakanties organiseren.
 
Indien je deel wilt nemen aan een ruitervakantie, kan je hebt beste informeren bij organisaties die gespecialiseerd zijn in ruitervakanties. Hieronder een aantal websites waar je meer informatie kunt verkrijgen over ruitervakanties in Nederland en een ruitervakantie kunt boeken.

Informatie en organisaties Ruitervakanties Nederland

FNRS Ruitersportcentrum
 
Veel informatie over ruitervakanties op Forums.

Zoek je specifieke informatie over een ruitervakantie in Nederland of het buitenland?  Een paarden forum is dan de aangewezen methode om achter de mogelijkheden ruitervakanties te komen en jouw specifieke vraag over de ruitervakantie te komen. Op een forum moet je je wel eerst registreren zodat anderen weten wie je bent en er niet zo snel misbruik van een forum gemaakt zal worden door kwaadwillenden.
 
Bokt Forum aanrader informatie ruitervakanties.
 
Een goed voorbeeld van een forum voor paardenliefhebbers en paardenbezitters is het forum van Bokt.nl
Op Bokt vind je veel informatie over vakanties met paarden, ruitervakanties, paardrijvakanties en andere zaken die met paarden, paardrijden, paarden toebehoren en andere paarden zaken te maken hebben. Het fijne van het forum van Bokt.nl is dat een groot aantal paarden liefhebbers lid van het forum zijn en actief de discussies volgen. Zo zal een bepaalde vraag over een ruitervakantie door de deelnemers forum Bokt.nl snel beantwoord zijn. Vanzelfsprekend zijn er meer goede forums in Nederland om jouw vragen over ruitervakanties of ander paarden zaken te kunnen beantwoorden.
 
 
Groepsaccommodatie met paard in Nederland huren?

Neemt u met een groep deel aan een ruitervakantie in Nederland en wilt u een groepsaccommodatie huren met de mogelijkheid uw paarden te stallen? 
Vakantie-met-paarden.nl heeft contacten met diverse eigenaren van vakantieparken en groepsaccommodaties in Nederland waar groepen ruiters met hun paarden terecht kunnen. Zoekt u een groepsaccommodatie voor uw groep met faciliteiten voor paarden, deze vindt u op deze website.
 
 
 

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons