Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

  • Ken jij Horsify al?

Zoek & Boek

Toon geavanceerd zoeken
reset filter

Ken jij Horsify al?

Ken jij Horsify al? Horsify is een deelplatform voor paarden. Zoek jij een ruiter, verzorger of bijrijder voor jouw paard? Er zijn ruim 2000 geverifieerde ruiters (18+) via Horsify op zoek naar een serieuze samenwerking met een eigenaar.
Horsify heeft net als wij als doel zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de paardensport.Het grootste netwerk van betrouwbare ruiters en eigenaren.
Paard delen: Veilig, makkelijk en paardvriendelijk.

Horsify is in 2020 opgericht door Alexandra van der Lelij. Het bedrijf is gevestigd in Amstelveen.Helaas bezit niet iedereen een paard, en zij die wel een paard bezitten kunnen vaak niet dagelijks hun paard verzorgen. Dit betekent dat veel paardeneigenaren voor een aantal dagen per week of vaker een ruiter of verzorger zoeken. Tevens zijn er veel ruiters en verzorgers die een paard zoeken om langdurig van te kunnen genieten.

We willen paardeneigenaren, ruiters en verzorgers helpen om elkaar snel en gemakkelijk te vinden.Daarom is Horsify opgericht; een innovatief en overzichtelijk platform dat in staat is om paardeneigenaren, ruiters en verzorgers in heel Nederland te verbinden door middel van slimme functies, zoals persoonlijke profielen, beoordelingen en verificaties.Met Horsify willen we iedereen de mogelijkheid geven om van paarden te genieten en de passie voor paarden met anderen te delen.

Hoe werkt Horsify?
Zoek je een paard dat je langdurig in de sport kunt rijden en bij jou thuis kunt stallen? Of rijd je liever wekelijks een vast paard op een stal in de buurt? Of wil je met een goede merrie een eigen veulen fokken? Alles is mogelijk.
 
Helaas bezit niet iedereen een paard, en zij die wel een paard bezitten kunnen vaak niet dagelijks hun paard verzorgen. Via Horsify kun je direct in contact komen met paardeneigenaren die een ruiter of verzorger zoeken.
 
Volg Horsify ook op Facebook.
 
 
 

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons