Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

  • Over ons

Zoek & Boek

Toon geavanceerd zoeken
reset filter

Over ons


De website vakantie-met-paarden.nl is een initiatief van Best Animal Holidays.

Vakantie met huisdieren
Best Animal Holidays is gespecialiseerd in vakanties met huisdieren. Behalve de website vakantie-met-paarden.nl, beheren wij ook de websites hondenwelkom.com en dogsallowed.eu. Hier kunt u ook online een vakantie met paard, hond of kat boeken.

Via de website vakantie-met-paarden.nl is het mogelijk een vakantiehuis of vakantieboerderij met eigen paardenstal of paardenbox te boeken waardoor het mogelijk is om met uw eigen paard(en) op vakantie te gaan. Op genoemde website kunt u een vakantie met eigen paard of paarden boeken in Nederland, België en een aantal andere vakantie landen in Europa zijn in voorbereiding.  Zie voor een overzicht huisdiervriendelijke accommodaties onze websites:

Vakantie in Nederland boeken
Indien u op zoek bent naar een leuk particulier vakantiehuisje of bed and breakfast in Nederland, dan bieden onze websites, die gericht zijn op vakanties in Nederland, u zeer aantrekkelijke mogelijkheden. Op deze website vindt u een beperkt aanbod vakantiehuizen die geschikt zijn voor een vakantie met paard, hond of kat.

Persoonlijke aandacht en service
Ondanks het feit dat Best Animal Holidays beide websites beheert en een breed aanbod heeft van vakantiehuizen en groepsaccommodaties, hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en goede service. Of u nu op zoek bent naar een huisdiervriendelijke accommodatie, vakantiehuis aan zee, groepsaccommodatie, bed and breakfast, of paarden vakantie accommodatie, u kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke aandacht en een goede en snelle service.