Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Manege bij Camping Samoza in het bos op de Veluwe VMP090

Kenmerken

4 sterren


1 - 25

14


Camping

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied

vanaf € 371,00 per week

direct boeken

Twitter

volg ons

Manege bij Camping Samoza in het bos op de Veluwe VMP090

Het volgen van dressuur- en of springlessen behoort ook tot de mogelijkheden. Manege Samoza is het hele jaar geopend en je kunt je paard of pony ook het hele jaar stalling in ons pension, maar ook alleen voor de vakantie.
We bieden ook een leuke arrangementen aan, ideaal om de prachtige omgeving te paard te verkennen.

Elk jaar worden er een super leuke paardendagen georganiseerd voor jong en oud!

Het is mogelijk je eigen paard of pony mee te nemen op vakantie naar Camping Samoza.

Nieuwe Manege
In 2018 is manege Samoza volledig vernieuwd!
* nieuwe binnenstallen 3 x 3.5 m met buitenluikuitloop
* paddocks en ook losse paddocksoverdekte spuit- en poetsplaatsen
* afsluitbare zadelkasten
* overdekte rijbak met Agterbergbodem
 
Camping Samoza is dé camping met manege op de Veluwe voor een fantastische paardrijvakantie! De manege is in 2018 helemaal vernieuwd en ligt centraal op de camping vlakbij alle faciliteiten van de camping. Je bent welkom met je eigen paard of pony. Het is ook mogelijk om lessen te nemen of een buitenrit te maken met een paard of pony van de manege.

Buitenritten en lessen
Wij bieden de mogelijkheid om onder professionele begeleiding prachtige buitenritten te maken langs uitgestrekte heidevelden en loof- en naaldboom bossen. Onderweg is het mogelijk om wild tegenkomen zoals een ree, edelhert of wildzwijn. Het volgen van dressuur- en of springlessen behoort ook tot de mogelijkheden.

De manege is het hele jaar geopend

Je kunt het hele jaar bij ons terecht voor het volgen van lessen en het maken van buitenritten. Ook kun je het hele jaar je eigen paard of pony meenemen op vakantie en stallen bij de manege en het leasen van een paard of pony behoort ook tot de mogelijkheden. Bij de manege kun je tevens een cap en laarzen lenen.

Paardrijvakantie met je eigen paard
Je kunt je eigen paard of pony natuurlijk ook meenemen op vakantie en vol pension stallen (incl. dagelijks gemeste en opgestrooide stal, 2x daags hooi, 2x daags biks en gebruik van de paddocks en buitenbak). Het is wel aangeraden om dit vooraf te reserveren.
 
Camping.
Beleef het bij Camping Samoza, een echte gezellige gezinscamping met onder andere zwembaden en een manege. Ideaal als je wilt kamperen met kinderen in Nederland. Tijdens schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma en vrijwel alle activiteiten zijn gratis! Als je wilt kamperen met de hond dan hoef je ook niet verder te zoeken, want bij onze camping op de Veluwe zijn tot 4 honden gratis toegestaan!

Bungalow of Chalet

Bij Camping Samoza kun je unieke en compleet ingerichte 4- of 6-persoons vrijstaande bungalows en chalets huren. Alle bungalows en chalets zijn anders ingericht omdat deze in het bezit zijn van particulieren. Gebruik de zoek & boek filter om de accommodatie te vinden die alles heeft wat jij zoekt!
Voor het boeken van een bungalow of chalet dien je 21 jaar of ouder te zijn.