Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Gastenverblijven op het landgoed van Hoeve WoudStee VMP123

Kenmerken

5 sterren


1 - 6

12


Vakantiewoning / Gastenverblijf

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Open Landschap

vanaf € - per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Gastenverblijven op het landgoed van Hoeve WoudStee VMP123

Omgeven door de natuur en vlakbij het vriendelijke dorp Epe ligt het charmante, 4-persoons vakantiehuis Antonia. Dit riet gedekte gastenverblijf is vrij gelegen op het terrein van WoudStee en biedt de rust en het comfort voor een heerlijk verblijf op de Veluwe.
Wil je samen met je paard vakantie vieren? Antonia ligt naast de ruime paardenstallen van WoudStee. Je kunt de stallen binnenlopen wanneer je wilt en gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten in en om de paardenstallen.
In Antonia is ook je huisdier welkom. Prijs € 155.00 per nacht op basis van 4 personen.

Vakantiehuis Cornelia.
Het aangename vakantiehuis Cornelia ligt op een kleinschalig vakantiepark, op nog geen 100 meter van WoudStee. Omringd door bossen is dit vrijstaande verblijf een perfect startpunt om de omgeving te verkennen. Vanuit het park fiets of stap je zo op een van de eindeloze wandel-, ruiter- en fietspaden van de Veluwe. Cornelia is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Het 6-persoons huis bestaat uit twee comfortabele verdiepingen en heeft een eigen oprit, houten veranda en een royale tuin rondom het huis. Prijs € 175.00 per nacht op basis van 4 personen.

Vakantiehuis Hendrika.
Het aangename vakantiehuis Hendrika ligt ook op het kleinschalig vakantiepark, op nog geen 100 meter van WoudStee. Omringd door bossen is dit vrijstaande verblijf een perfect startpunt om de omgeving te verkennen. Vanuit het park fiets of stap je zo op een van de eindeloze wandel-, ruiter- en fietspaden van de Veluwe. Hendrika is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Het 6-persoons huis bestaat uit twee comfortabele verdiepingen en heeft, naast een ligbad en houtkachel, een eigen oprit en een weelderige tuin met een veranda en een intiem prieel. Prijs € 175.00 per nacht op basis van 4 personen.

Paardenstallen.
WoudStee biedt, naast een aangenaam verblijf voor jou, ook een comfortabel onderkomen voor je paard. Terwijl je in een van onze vakantiehuizen vertoeft wordt je paard in de watten gelegd in een van de 12 ruime paardenstallen op de hoeve. Voorzien van alle gemakken en te midden van de Veluwse natuur ben jij en je paard verzekerd van een heerlijke vakantie. Met maar liefst 200 km aan ruiterpaden dop de Veluwe kan je uren op pad.

Naast de stallen vind je bij WoudStee ook een drafweide, paddock en een rijbak met droge, stabiele bodem. Wij houden de stallen schoon en voorzien ze van een royale vlasbodem. Natuurlijk is er ook dagelijks vers hooi. Voor de verzorging van je paard is er een verwarmde douche aanwezig. Bezoek de stallen op ieder gewenst moment of maak gebruik van de webcam om je paard vanuit het vakantiehuis te kunnen zien.

Faciliteiten voor uw paard.
12 ruime paardenstallen
Paddock Paradise
Luxe verblijf voor je paard
Verwarmde douches
140 km ruiterpaden
Webcam in stal
Trailerstalling
Dagelijks vers hooi