Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

B&B Ad Caluna aan het Nationaal Park Hoge Kempen VMP087

Kenmerken

4 sterren


1 - 6

6


Bed and Breakfast

  • weidegang
  • paddock
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Open Landschap
  • Ligging- Nabij Natuurgebied

vanaf € 560,00 per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

B&B Ad Caluna aan het Nationaal Park Hoge Kempen VMP087

B&B Ad Caluna voor gasten, paarden en ruiters/menners, honden en business gasten.
U wordt gastvrij ontvangen gewoonlijk met een drankje.

De uitbaters Lore en Peter bieden u een grote woning met tuin, zwembad en paardenweide, die u deelt met de eigenaars. U kunt tijdens uw verblijf vrij gebruik maken van de grote woon- en eetkamer, de leefkeuken, de tuin en het zwembad.
Bij mooi weer ontbijt u misschien graag op het terras? U vindt gezelligheid aan de haard. U kunt zelf koken in de leefkeuken of de BBQ gebruiken.

Zij verzorgen voor u een ruim ontbijt, ook houden zij rekening met voedingsallergieën.
Gratis parkeergelegenheid.
Roken, feesten of evenementen zijn niet toegestaan.
Huisdieren zijn toegestaan.

Kamers.
Kamer Blanketta is een grote kamer, keuze uit 1 tweepersoonsbed ofwel 2 éénpersoonsbedden. Een extra bed voor een 3de persoon is mogelijk. Kinderbedje gratis ter beschikking. Deze kamer heeft een eigen badkamer en toilet. Kabel TV en wifi aanwezig.

Kamer Light Night is een grote kamer, keuze uit 1 tweepersoonsbed ofwel 2 éénpersoonsbedden. Een extra bed voor een 3de persoon is mogelijk. Kinderbedje gratis ter beschikking. Deze kamer heeft een eigen badkamer en toilet. Kabel TV en wifi aanwezig.

Paarden.
Onze paardenweide ligt achter de tuin. Uw paard kan tegen vergoeding op het domein gestald, gevoederd en verzorgd worden, eventueel samen met hun gasten.

Schuilstal met paddock
Je paard kan verblijven in ons ‘paddock paradise’. Er is keuze uit een enkele schuilstal ofwel een dubbele schuilstal. Beide zijn met uitloop. Grazen op onze weide is ook (beperkt) mogelijk. Kwalitatief hooi is steeds aanwezig. Het is mogelijk om je trailer of camion hier te parkeren en wat paardenspullen op te bergen. Ook paardrijlessen mogelijk op afspraak!
Lore en Peter geven, indien gewenst, graag advies m.b.t. wandelingen, fietsuitstappen, ruiter- en menroutes en eetgelegenheden. Ze kennen gezellige tavernes en restaurants in de omgeving.

Vertrek te voet, te paard of met de fiets. Het domein is gelegen op het ‘Limburgs fietsroutenetwerk’ en op het ‘ruiter- en menroutenetwerk’, aan de rand van het ‘Nationaal Park Hoge Kempen’, 5.700 hectare puur natuur in al haar glorie!