Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Jachthuis op het landgoed van het kasteel van Villers VMP006

Kenmerken

5 sterren


1 - 14

10


Vakantiewoning / Gastenverblijf

  • weidegang
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Open Landschap
  • manege in omgeving
  • geschikt voor menners

vanaf € 500,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Weet u dat De Renderklippen Hoeve tevens de beschikking heeft over een Luxe paardentaxi en verzorgt het transport v... https://t.co/7nT06-12-2021 door VakantiePaard

  • Nieuw toegevoegd Renderklippen Hoeve voor een verblijf met je paard en/ of hond op de Veluwe met ruiterroutes vanui... https://t.co/1Xf30-11-2021 door VakantiePaard

  • @hugodejonge Een vliegverbod. dus geen mensen meer in en uit eindelijk eens een sterk besluit.26-11-2021 door VakantiePaard

volg ons

Jachthuis op het landgoed van het kasteel van Villers VMP006

Jachthuis te huur, op 9 km van Sainte-Menehould, 35 km van Châlons-en-Champagne, 45 km van Verdun (met vele oorlogs herinneringen uit 1914-1918), 80 km van Reims, 200 km van Parijs en 450 km van Den Haag, in het hart van het historische Argonne woud, luxe gerestaureerd, met antiek ingericht. Park en tuin verlichting, tuin ameublement, ligstoelen, barbecue. Slotdomein met gardien.

Het maakt deel uit van een landgoed met park, stallen en andere bijgebouwen van het op een heuvel gelegen 16de/18de eeuwse kasteel van Villers-en-Argonne, dat drie honderd jaar toebehoorde aan de familie van de beroemde hier geboren (duitse!) dichter, bioloog, ontdekkings reiziger en auteur van “Peter Schlemihls wundersame Geschichte,” Adelbert von Chamisso.

Het jachthuis bestaat uit twee vleugels, de Oostvleugel met 3 slaapkamers, en de Westvleugel met rwee, die tezamen of gescheiden gehuurd kunnen worden. Fietsen, ook kinderfietsen, aanwezig; een portiek met klimtoren schommels en glijbaan; huiskamer spellen, boeken, cricket, badminton.

Wandelen, paardrijden cross country fietsen, jagen (zwijnen, herten) en vissen vormen hier het voornaamste tijdverdrijf. Watersport en golf op 35 tot 50 km afstand.

Voor paarden liefhebbers is het hier een waar paradijs vanwege de schitterende water- en bosrijke omgeving en het gevarieerde landschap, heuvel en dal. U kunt uw paard meenemen en bij het jachthuis stallen; er is bovendien een manege in Villers zelf.
 
Het gaat om een geheel gerestaureerd en gerenoveerd jachthuis met twee vleugels: de Oostvleugel (3 slaapkamers) en de Westvleugel met twee slaapkamers; 2 autonome gites in feite, die als één geheel of afzonderlijk kunnen worden verhuurd, geschakeld, in het hart van het historische Argonne woud.