Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Molecaten Park Kuierpad met vakantiestalling VMP003

Kenmerken

4 sterren


1 - 15

10


Vakantiewoning op park

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes

vanaf € 275,00 per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Molecaten Park Kuierpad met vakantiestalling VMP003

Paarden vakantie Drenthe.
Camping Molecaten Park Kuierpad beschikt over ruime staanplaatsen voor campers, caravans en tenten. Huurt u liever een accommodatie met meer comfort? U kan dan kiezen voor een bungalow, een chalet, een kampeercabine of een ingerichte tent. De accommodaties zijn geschikt voor groepen tot zes personen en de honden kunnen ook mee.

Vakantiestalling bij Alles Puur Paard.
Op vakantie met uw paard! Drenthe is een top provincie voor de paardenliefhebber met vele uitrijmogelijkheden, die zowel de ruiter als menner veel recreatieplezier geven. Bij AllesPuurPaard bieden wij de mogelijkheid om tijdelijk uw paard of pony te stallen tijdens uw vakantieverblijf op het park Molecaten Kuierpad.. Ook kunt u een mogelijke trailer en/of een menwagen stallen.

Alles Puur Paard, Oranjekanaal ZZ 1 te Wezuperbrug ligt direct aan de bosrand. U kunt meteen vanuit de wei of vanaf stal uw rit in de natuur beginnen zonder een weg te hoeven oversteken. Behalve de weidegang en/of stalling kunt u gebruik maken van de faciliteiten op het bedrijf zoals: poetsplaats, paddock en buitenrijbaan.

Prijzen vakantiestalling Alles Puur Paard.
Paddock/Weidegang (indien mogelijk qua weersomstandigheden) en gebruik kunnen maken van een stal € 15,00 per dag per paard of pony. Bij een verblijf van twee aaneengesloten weken € 190,00.
Deze prijzen zijn inclusief schoon drinkwater, hooi, uitmesten van de stal en eventuele bijvoeding kan in overleg.
Buitenstalling trailer/menwagen €1,00 per dag.
De paarden of pony’s die bij ons te gast zijn dienen geënt te zijn tegen influenza en tetanus. Paspoort (of kopie) overhandigen bij aankomst.
 
informeer eerst naar de mogelijkheden voor een verblijf voor uw paard(en)
Oranjekanaal Zuidzijde 1
7853 TC Wezuperbrug
Telefoon: 0591 227039 of 06 40470893
Mailadres staat bij omgeving.