Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Camping & Bungalowpark Ommerland met eigen manege met paardenstalling VMP088

Kenmerken

4 sterren


1 - 24

24


Vakantiewoning op park

  • weidegang
  • paddock
  • paard huren mogelijk
  • manege in omgeving
  • geschikt voor menners

vanaf € 275,00 per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Camping & Bungalowpark Ommerland met eigen manege met paardenstalling VMP088

Manege Ommerland het hele jaar geopend!
Het hele jaar mag je je eigen paard of pony meenemen op vakantie en stallen bij Manege Ommerland. Daarnaast is het mogelijk om je eigen verzorgpony te huren die in bij sommige gevallen zelfs mee mag naar de accommodatie of kampeerveld.

Overnachten bij Vakantiepark Ommerland
Ontdek onze speciale pony bungalows, die helemaal in het thema zijn uitgedost. Deze bungalow liggen dicht bij de manege en het is mogelijk om je verzorgpony mee te nemen jaar je accommodatie. Daarnaast zijn er diverse accommodaties zoals safaritenten en chalets. Ook kan er gekampeerd worden met eigen kampeermiddel in de prachtige bossen van Vechtdal Overijssel.

Paardenstalling bij Manege Ommerland
Je eigen paard of pony bij Camping Ommerland neem je gewoon mee op vakantie! Je stalt je paard bij Manege Ommerland. De manege beschikt over eersteklas paardenstallen van 3 x 3.5 m met automatische drinkbakken, een wasplaats, afsluitbare zadelkasten, zandpaddocks en een rijbak 20x40 m met Achterberg bodem. De stalling van je paard is inclusief strobodem, 2x daags hooi, 2x daags PAVO brok en incl. gebruik van de paddocks, buitenbak, zadelkast en spuitplaats. We raden je aan om de stalling vooraf te reserveren bij Manege Ommerland. via: info@ommerland.nl.

Veilig en snel het bos in
Vanaf de camping rijd je met je paard(en) direct en veilig de bossen in. Je hoeft geen gevaarlijke wegen over te steken, je bent meteen in het bos. Camping Ommerland grenst aan de ruiterroute en biedt eindeloos veel uitrij mogelijkheden. Ook mag je gebruik maken van de rijbak van de manege (met Achterberg bodem, altijd droog).

Pony rijden bij Pony Manege Ommerland
Heb je zelf geen paard of pony, maar wil je wel paardrijden? Het is voor kinderen mogelijk om op een stappony te rijden. Wil jij echt ervaren hoe het is om een eigen pony te hebben? Reserveer dan de pony vakantie! Dan heb jij je eigen verzorgpony die je heerlijk kunt knuffelen, borstelen en natuurlijk rijden.

Kortom, een heerlijke paardrijvakantie begint bij Vakantiepark Ommerland in Ommen!