Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Stijlvolle accommodaties Domburg Holiday Resort StablesVMP014

Kenmerken

5 sterren


1 - 6

6


Appartement

  • weidegang
  • paddock
  • binnen rijbak
  • buiten rijbak
  • Ligging- Strand en Duinen

vanaf € 319,00 per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Stijlvolle accommodaties Domburg Holiday Resort StablesVMP014

Op ruitervakantie met eigen paard!
Nergens in Zeeland vindt u een betere plek om met uw eigen paard naartoe te gaan, dan Domburg Holiday Resort Stables. Hier hebben we namelijk alle professionele stallingsmogelijkheden, weide en trainingsfaciliteiten onder één dak. Daarnaast hebben onze medewerkers veel kennis over en internationale ervaring met paarden(sport) in huis.
Het terrein ligt op de grens van waar het Walcherse polderlandschap overgaat in duinlandschap, in de populaire badplaats Domburg, op vijftien minuten stap-afstand van strand en zee. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke ruitervakantie met uw eigen paard, aan de Zeeuwse kust!

Want, zeg nou zelf: er is toch niets heerlijker dan galopperen in de branding van de Noordzee, draven door de Zeeuwse duinen en stappen langs het langgerekte strand?

Stijlvolle accommodaties in Zeeland
Dankzij onze verschillende soorten appartementen is er altijd wel één van onze accommodaties die bij u past. De verblijfsmogelijkheden worden gekenmerkt door rust, ruimte, privacy en een uniek vergezicht over het achterland van Walcheren met onder andere de vuurtoren van Westkapelle, de duinen en het uitgestrekte polderlandschap.

Zes stijlvolle appartementen
Deze prachtige appartementen zijn met smaak ingericht en bij uitstek geschikt voor een gezin of vriendengroepje! De ruime slaapkamers zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer en gescheiden toiletten. Elk appartement beschikt over een ruim terras of balkon, die u een uniek vergezicht bieden over het achterland van Walcheren!

Twee 2 persoons studio's
STUDIO 1E ETAGE, TERRAS IN DE TUIN
Deze comfortabele studio voor 2 personen op de eerste etage biedt u een ontspannen verblijf in Domburg. Dankzij de gerenoveerde badkamer, de ruime keuken en de fijne bedden is dit vakantiehuisje van alle gemakken voorzien. De accommodatie beschikt ook nog over airconditioning en een terras, waar u tijdens de zonnige dagen van kunt genieten.( 33 m2)

STUDIO, BEGANE GROND MET TERRAS

Deze studio voor 2 personen bevindt zich op de begane grond en is zeer geliefd onder onze gasten. De openslaande deuren geven direct toegang tot een aangrenzend privé terras. De recent gerenoveerde badkamer, de compleet ingerichte keuken, de heerlijke bedden en de airconditioning maken het verblijf compleet. ( 34 m2)

Paardenhotel!
Uw paard mee op vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren professionele stallen waarbij het all-inclusive concept hanteren.

De mooiste ruiterroutes in Zeeland
Op zoek naar de beste route naar het strand voor u en uw paard? Vanaf ons terrein bent u binnen vijftien minuten stappen op het strand en geniet u van de Zeeuwse kust. De polderwegen door het Walcherse landschap zijn daarnaast ook meer dan de moeite waard. Rijdt u meer richting de oostkant van Walcheren? Dan komt u in het prachtige, bosrijke natuurgebied de Manteling terecht.

DHRS heeft speciaal voor haar gasten een eenvoudige routekaart ontwikkeld, waar u gratis gebruik van kunt maken. Wilt u liever een eerste verkenning naar het strand met begeleiding? Dan nemen wij u graag mee!

Of u nou wilt paardrijden op het strand, door de duinen of door het Zeeuwse polderlandschap; Domburg Holiday Resort Stables is het ideale startpunt van uw buitenrit. Wij helpen u aan de routes en de etiketten die u nodig heeft om op het strand te kunnen rijden. Na afloop van een fijne rit kunt u uw paard bij ons verzorgen en in de wei of stal zetten. Veel gasten huren vervolgens een fiets bij ons en genieten van een heerlijke maaltijd in één van de vele restaurants in Domburg.
 
Vakantie met paarden.
Paarden zijn van harte welkom op dit zeer luxe vakantieverblijf in Zeeland!
Er zijn gemiddeld 12-14 stallen vrij voor de gasten direct bij de vakantiewoningen gelegen.
De stallen hebben een afmeting van 3.5 x 3.5 meter.
Het is niet mogelijk om op deze locatie een paard te huren.

Paardenfaciliteiten bij Domburg Holiday Resort
binnenbak/ buitenbak/ stapmolen/ paddocks/ weiland/ crossterrein/ springparcours/ instructie begeleiding naar het strand/ ruime stallen/ wasplaatsen met warm en koud water/

Menners.
Voor menners zijn er veel rustige verharde polderwegen. Het strand is op bepaalde plekken toegankelijk voor menners en op ons outdoor terrein staan enkele men hindernissen.

Weidegang
Weidegang van 25 x 80 meter is en waar uw paard heerlijk kan vertoeven. De weidegang is goed afgezet met schrikdraad. Er zijn parkeerplaatsen om uw paardenwagen koets of menwagen te stallen. Ideale omstandigheden voor een ruitervakantie met eigen paard of vakantie met paard en menwagen.

Buitenrijbak
Bij een vakantie met paard hoort natuurlijk ook een buitenrijbak. Deze buitenrijbak is verlicht. Deze eb en vloed bak heeft een afmeting van 28 x 35m. De binnenbak met Agterberg bodem heeft een afmeting van 25 x 65 meter.

Manege
De afstand tot een manege is 2 kilometer.

Dierenarts.
De afstand tot een dierenarts is 2 kilometer.

Voer en hooi voor de paarden.
Er is voer tot 3 kilo en kuil voor de paarden aanwezig.

Kosten met uw paard op vakantie
De kosten voor het stallen van uw paard, het gebruik van de paarden faciliteiten en het gebruik van hooi, bedraagt 30 euro per paard per nacht. Huurt u elders een verblijf en huurt u bij ons alleen een stal dan bedragen de kosten €35.

Honden
In overleg, drink en etensbak zijn aanwezig kosten per dag per hond € 10.00 en een toeslag op de schoonmaakkosten van 50%.
 
We hebben verder een buitenstalling voor menwagen, koets en trailer.

We hebben appartementen van 2 tot 6 personen. Elk appartement heeft 1-3 slaapkamers met elk een eigen badkamer en eigen toilet,.