Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Recreatiedomein Warredal met hippisch centrum VMP066

Kenmerken

5 sterren


1 - 6

6


Vakantiewoning op park, Vakantiewoning / Gastenverblijf, Appartement, Studio, Glamping, Buitenritten

  • weidegang
  • paddock
  • binnen rijbak
  • buiten rijbak
  • Ligging- Bosrijke omgeving

vanaf € 357,00 per weekend

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in n van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Recreatiedomein Warredal met hippisch centrum VMP066

Recreatiedomein Warredal
bevindt zich op een steenworp van het Nationaal Park Hoge Kempen en het natuurgebied Bergerven. Op het domein vind je een Adventure Park, een Forest Camp met 29 Cosy Cabins, 5 Cosy Houses en een hippisch centrum.

Hippisch Centrum
Hippisch Centrum Warredal is al 15 jaar een van de grootste maneges in België. Tot voor kort heette het centrum ‘De Warre’. Warredal ligt in het hart van de wereldwijde paardensport, vlakbij de Nederlandse en Duitse grens. We onderscheiden ons van andere hippische centra door zowel internationale als recreatieve ruiters te verwelkomen. Warredal is een plek waar ruiters van over de hele wereld en elk niveau samenkomen.
 
Een uniek verblijf bij Warredal
Je hebt even genoeg van de online bereikbaarheid en wilt de rust terug vinden? Met ons principe van back-to-nature maak je connectie met de natuur en elkaar en niet met de digitale wereld. Onze Cosy Cabins midden in de Limburgse bossen zijn unieke natuurhuisjes waar je helemaal kan herbronnen. Je huisdier is hier ook welkom. Liefhebbers van luxe tijdens het verblijf vinden hun gading in de Lodge.
 
Overnachten in Cosy Houses
Maak je kinderdromen waar met een verblijf in één van onze Cosy Houses. In deze feeërieke huisjes kom je helemaal tot rust tussen de Limburgse boomtoppen. Want net zoals onze Cosy Cabins, bevinden ook deze magische stulpjes zich aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen en Bergerven.

Overnachten in Cosy Cabins
Zoek je een origineel verblijf voor een avontuurlijke gezinsvakantie of een weekendje weg? In het Forest Camp van Warredal kan je overnachten in Cosy Cabins. In deze knusse tiny houses ga je helemaal back to basic. Verwacht geen wifi, want die is er niet.

Studio's en appartementen

De Lodge is onze grote blokhut met 2 vakantieappartementen en 8 studio’s. De stijlvolle Canadese inrichting van de verblijven past perfect in de filosofie van het natuurdomein Warredal. Dit is de ideale accommodatie voor gasten die rust, natuur en luxueus comfort wensen.

Begeleide buitenritten voor personen vanaf 12 jaar met ervaring
Wil je graag een ritje maken in de mooie natuur? Boek dan zeker een buitenrit. Onze begeleider zorgt voor een fantastische ervaring. Beheersen van de 3 basisgangen is vereist.
 
Paardrijden in het bos is niet alleen ontspannend voor lichaam en geest, maar ook voor uw paard. Op vakantie gaan betekent niet dat u uw dier achter moet laten. Neem gerust uw paard mee naar Warredal. Bij Equestrian Centre Warredal kunt u boxen huren op dag-, maand- of jaarbasis.

Verken samen met uw paard ons prachtige domein en omliggende natuurgebieden. Want laten we eerlijk zijn: wie droomt er niet van een ochtendrit in het bos?

We hebben ongeveer 50 stallen verhuurd aan professionele ruiters van over de hele wereld, zoals Brazilië, Colombia, Finland, Estland, Canada. Wij bieden drie nieuwe luxe compartimenten aan met meerdere stallen.