Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Manege bij Camping Samoza in het bos op de Veluwe VMP090

Kenmerken

4 sterren


1 - 25

14


Camping

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied

vanaf € 371,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Manege bij Camping Samoza in het bos op de Veluwe VMP090

Manege Samoza, het hele jaar geopend!
Camping Samoza is dé camping met manege op de Veluwe voor een fantastische paardrijvakantie! Je bent welkom met je eigen paard of pony. Het is ook mogelijk om lessen te nemen of een buitenrit te maken met een paard of pony van de manege.

Paardrijvakantie met je eigen paard
Je kunt je eigen paard of pony natuurlijk ook meenemen op vakantie en vol pension stallen (incl. dagelijks gemeste en opgestrooide stal, 2x daags voordroog hooi, 2x daags biks en gebruik van de paddocks en buitenbak). Manege Samoza heeft luxe binnenstallen 3 x 3.5 m met buitenluik of uitloop paddocks, losse paddocks, overdekte spuit- en poetsplaatsen, afsluitbare zadelkasten en een overdekte rijbak met Agterbergbodem. Het is wel aangeraden om dit vooraf te reserveren.

Buitenritten en lessen
Wij bieden de mogelijkheid om onder professionele begeleiding prachtige buitenritten te maken over de Veluwe langs uitgestrekte heidevelden en loof- en naaldboom bossen. Onderweg is het mogelijk om wild tegenkomen zoals een ree, edelhert of wildzwijn. Het volgen van dressuur- en of springlessen behoort ook tot de mogelijkheden.

Kamperen bij Camping Samoza

Beleef het bij Camping Samoza, een echte gezellige gezinscamping met onder andere zwembaden en een manege. Ideaal als je wilt kamperen met kinderen in Nederland. Tijdens schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma en vrijwel alle activiteiten zijn gratis! Als je wilt kamperen met de hond dan hoef je ook niet verder te zoeken, want bij onze camping op de Veluwe zijn tot 4 honden gratis toegestaan!

Accommodaties bij Vakantiepark Samoza
Camping Samoza biedt naast prachtige chalets en safaritenten ook unieke en compleet ingerichte 4- of 6-persoons vrijstaande bungalows en chalets aan. Deze bungalows en chalets zijn anders ingericht omdat deze in het bezit zijn van particulieren.