Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Glamping in de Franse Lorraine Domaine de Saint-Christophe VMP042

Kenmerken

4 sterren


1 - 10

10


Glamping

  • weidegang
  • paard huren mogelijk
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Open Landschap
  • Ligging- Nabij Natuurgebied

vanaf € 365,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Glamping in de Franse Lorraine Domaine de Saint-Christophe VMP042

Gelegen aan rivier de Meuse (de Maas), op een heuvel en omgeven door bossen vinden we het Saint-Christophe. Dit prachtige Franse landschap vind je op drie en een half uur rijden van Maastricht.

Het klooster dateert uit het jaar 707(!) Ooit werd het klooster opgericht door graaf Wulfroade en zijn vrouw Adelsinde als ode aan de aartsengel Michaël. Nu wonen Niki, Pieter-Jan en de kinderen er. Net als hen leeft de boerenfamilie een heerlijk leventje puur en heerlijk met de dieren! Deze heilige plaats werd ooit bewoond door de Kelten die hun mooie archeologische sporen hebben nagelaten.

Kamperen op de boerderij in Meuse

Naast het fokken, worden de paarden ook getraind en elk jaar zijn er natuurlijk ook weer schattige nieuwe veulentjes. Je kunt hier heerlijk paardrijden, en er kunnen zelfs prachtige tochten door de natuur gemaakt worden! Dus vergeet je rijlaarzen niet in te pakken! Toch mogen de andere dieren niet vergeten worden, zoals de huisdieren (katten en honden) en de wilde dieren uit het bos.
Met een beetje geluk kom je misschien wel een hert of ander fascinerend wild dier tegen!

Op de boerderij zelf bevindt zich een eigen restaurant waar je heerlijk kunt dineren: Table d’Hôte “De Oude Deel”. Tot twee jaar geleden was dit een oude schuur, de thuisbasis van de paarden!
Het heeft dan ook behoorlijk wat werk gekost om deze ruimte te realiseren: er zijn meerdere ramen en deuren in de stal gemaakt maar de mooie oude deuren van het klooster zijn bewaard gebleven, je kunt ze nog steeds aan de buitenkant zien. De voorgerechten en desserts worden aan tafel geserveerd en de hoofdgerechten mogen jullie zelf opscheppen aan het buffet, dus neem lekker zoveel als je wilt! Voor de kinderen zijn er bordspelletjes, kleurboeken en kinderstoelen.
 
Je verblijf is compleet verzorgd. Zo kun je ’s ochtends een goed gevulde ontbijtmand bestellen. Hierin vind je allerlei verse lekkernijen om je dag goed mee te beginnen. Maar ook ’s avonds voorziet de boerin je graag van een heerlijke maaltijd. Bestel hiervoor een soeppakket. Alle verse ingrediënten die je nodig hebt om een heerlijk soepje te maken vind je in dit pakket. En ook nog eens een leuke bezigheid, om in een echte heksenketel je eigen soepje te bereiden. Of misschien een eigen pizza maken in een echte steenoven? Ook dat kan!

En of je nu met het gezin komt, of met een grote groep. Iedereen is welkom in een van de verschillende Safaritenten. Allemaal voorzien van een eigen badkamer, keuken en slaapvertrekken. Dus over luxe en comfort bij hoef je je bij Domaine de Saint-Christophegeen zorgen te maken!

De hond is ook welkom, mits hij of zij zichzelf niet helpt aan het buffet! Na het eten kunnen jullie over het mooie landschap naar je tent te lopen, genietend van de sterrennacht..