Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Boerderijhotel Erfgoed Bossem met paarden Twenthe VMP049

Kenmerken

4 sterren


1 - 4

10


Boerderij

  • weidegang
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes
  • stalling menwagen of koets
  • bosrijke omgeving

vanaf € 364,00 per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Boerderijhotel Erfgoed Bossem met paarden Twenthe VMP049

Op de boerderij worden er rosékalveren en unieke Brandrode Runderen gehouden. Daarnaast is er een kleinschalige logeeraccommodatie in de vorm van een boerderijhotel en een landschapscamping. Tot slot zijn er diverse dagarrangementen waarin u kunt proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is. Wanneer u er te gast bent, kunt u logeren in een van de sfeervolle boerderijkamers of op een rustige kampeerplaats in het groen.

Het hart van de boerderij is de ‘deel’ gelegen in het authentieke Saksische pand. De koeien die hier zo’n tien jaar geleden nog stonden zijn verhuisd naar een functionele hellingstal met stro en de deel is nu een gezellige ontmoetingsruimte voor de gasten.

De boerderij is nog volop in bedrijf. Het is daarom een prima plaats om te ervaren wat het "boeren" inhoudt. U krijgt tekst en uitleg over de agrarische activiteiten, maar u kunt het ook zelf ervaren door onder meer "Kennismaken met Koeien".

Daarnaast sluit ons erf nauw aan op het Wandelnetwerk Twente en hebben we huurfietsen en Canadese kano's beschikbaar om de prachtige omgeving ontspannen te verkennen.

Graag laat de familie u kennismaken met de boerderij en de prachtige omgeving van het Erfgoed. Daarom zijn er voor u een paar speciale arrangementen samengesteld. Heerlijk om zelf van te genieten of om cadeau te doen!

Logeren in de boerderij
In de oorspronkelijke boerderij liggen ruime kamers die voorzien zijn van comfortabele boxspring, een zitje en een eigen badkamer met douche en toilet. Ideaal geschikt voor bijvoorbeeld een paar ontspannen dagen met z'n tweeën of een gezellig familieweekendje.
's Morgens serveren wij u een heerlijk ontbijt in de authentieke woonkeuken van de boerderij.

Boerderijkamers
Op de fundamenten van de oude potstal hebben we knusse boerderijkamers gerealiseerd met heerlijke boxspring bedden en een ruime badkamer. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau. ´s Morgens serveren we je graag een kakelvers ontbijtje van lokale lekkernijen in de authentieke Veurkamer van de boerderij of lekker buiten op het terras.

Wanneer u in een boerderijkamer verblijft, zorgen we standaard voor:
Opgemaakte bedden
Handdoeken
Dagelijkse verzorging van de kamer
Koffie en thee in de kamer
Vrij toegankelijk Wifi
Eindschoonmaak

Weidegang
Er is voldoende ruimte voor weidegang voor uw paarden.
Weidegang en stalling op aanvraag (doen we bij de buren)

Menners
Voor menners is er voldoende ruimte voor het stallen van aanhanger of menwagen.

Paardenfaciliteiten
Voor de paarden is er een spuitplaats aanwezig.
 
Veearts
 Op 5 km afstand is er in noodgevallen een veearts.

Ruiterroutes
Ruiterroutes zijn beperkt aanwezig.