Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

De Cromvoirtse Bed & Breakfast VMP011

Kenmerken

4 sterren


1 - 7

7


Bed and Breakfast

  • weidegang
  • omheinde tuin
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied
  • geschikt voor menners

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

De Cromvoirtse Bed & Breakfast VMP011

Appartementen
De inrichting van de drie appartementen is vrijwel gelijk aan elkaar en ademt de sfeer van de omgeving uit.
Er is naar gestreefd om de authentieke landelijkheid in de appartementen terug te laten komen, zodat u zich hierin thuis voelt.
De indeling van appartement 3 is identiek aan appartement 1 en 2, echter dit appartement heeft op de kopse kant een raam over de volle breedte van de woonkamer met een eigen terras met uitzicht over de weilanden.Allen hebben internet en een eigen ingang.
Alle appartementen hebben een zithoek, een flatscreen-tv met satellietzenders en een eigen badkamer met een haardroger en een douche. U kunt ook gebruikmaken van een magnetron, een koelkast, een waterkoker en een koffiezetapparaat.
In Appartement 1 mag u een hond meenemen.

Ontbijt
Het ontbijt zal tussen 07.30 uur en 09.30 uur worden geserveerd in het appartement, zodat u als gast er in alle rust en privacy van kan genieten.
U kunt het ontbijt op elk gewenst moment tussen 07.30 uur en 09.30 uur laten serveren.

Heeft u allergieën of specifieke wensen met betrekking tot het ontbijt, dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier onder bijzonderheden/wensen of u meldt ons dit tijdig, zodat wij bij de voorbereiding van het ontbijt rekening kunnen houden met uw wensen.

Paardenfaciliteiten
Er zijn 4 stallen (afmeting 3×3,5 m²) en een wasplaats (afmeting 4×3,5 m²) aanwezig op het terrein.
Tevens is er een weiland waar u uw paard/pony, (indien wenselijk) kunt plaatsen zodat u eventueel met 7 paarden kunt overnachten.
.
De omgeving van De Cromvoirtse Bed and Breakfast leent zich uitstekend om paard te rijden. Vanaf onze Bed and Breakfast rijdt u zo het natuurgebied in.
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd!

Routes
Ruiters en menners hebben bijna 100 kilometer route tot hun beschikking. Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen.
Kom hier heerlijk struinen door het stuifzand, maak met je paard/pony een tocht door uitgestrekte bossen of over zandheuvels.
Het is mogelijk om via de achterzijde van de B&B nagenoeg zonder verkeer de Loonse- en Drunense Duinen te bereiken met kilometers wandel-, fiets-, en ruiterpaden.

Wij hebben 4 stallen in de verhuur of mogelijkheden tot weidegang.
Het is mogelijk om via de achterzijde nagenoeg zonder verkeer de Loonse- en Drunense Duinen te bereiken met kilometers wandel-, fiets-, en ruiterpaden.