Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Groepsaccommodatie met paard in Het Voorhuis in Noord-Brabant VMP017

Kenmerken

4 sterren


1 - 10

10


Groepsaccommodatie

  • weidegang
  • buiten rijbak
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes

vanaf € 1.525,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Groepsaccommodatie met paard in Het Voorhuis in Noord-Brabant VMP017

In het mooie en gastvrije Brabant, verscholen tussen prachtige natuurgebieden, vind je in een historische boerderij ons sfeervolle vakantiehuis voor 8-10 personen met een uniek karakter. Laat je aangenaam verrassen door een knus maar ruim vakantiehuis met een sfeervolle keuken en woonkamer, waar elk plekje met liefde en aandacht is ingericht. Je zult je er al gauw helemaal thuis voelen.

Op vakantie met je paard? Dat kan!
Voor paardenliefhebbers is Gastenverblijf Het Voorhuis de hemel op aarde. Waar kun je nou even lekker op paardenvakantie, zonder dat je je druk hoeft te maken over praktische zaken? Bij Gastenverblijf Het Voorhuis ben je aan het juiste adres. Je ziet je paarden gewoon in de grote wei grazen vanuit je eigen slaapkamer. Heb je meerdere paarden? Wij bieden weidegang voor een groot aantal viervoeters en beschikken over een rijbak. Een trailer en/of menkar kun je gewoon op ons terrein parkeren. Je ziet, alles is voor je geregeld.

Kom je uit de Randstad en heb je geen trailer dan is de Paardentaxi wellicht de oplossing!

Erop uit!
En dan…als het zonnetje schijnt en de paarden zijn er klaar voor, trek je de prachtige omgeving in. Kijk vooral even in en rond de Herpse bossen voor prachtige lange bos- en buitenritten en menritten. Als je ons erf afrijdt, zit je meteen op een nationale ruiterroute. Geniet ervan!

Wandelen met pony’s
Onze pony’s Herman, Keet, Fenja en Moesje worden heel graag verzorgd en vertroeteld en vinden het heerlijk om samen te wandelen over de paden op de Erfdijk, direct gelegen aan het gastenverblijf. Ook leuk voor de kleine gasten!
 
Bijzondere Vergaderlocatie in oergebied de Maashorst
Gastenverblijf Het Voorhuis is niet alleen een heerlijke plek om je vakantie te vieren of een weekendje weg te zijn. Ook voor vergaderen, workshops of een werkplek kun je bij ons terecht. Het zal je verbazen hoe de landelijke omgeving, prachtige tuin en huiselijke sfeer hun invloed uitoefenen op jou of op je team.

Vanaf de A50 ben je in vijf minuten bij ons Gastenverblijf in een heerlijk groene omgeving aan de rand van natuurgebied de Maashorst.

Bijzondere vergaderlocatie
Workshop ruimte huren
Flexwerkplek