Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Vakantiehuis De Kraanvogels Loonse en Drunense Duinen VMP130

Kenmerken

4 sterren


2 - 20

12


Vakantiewoning / Gastenverblijf, Groepsaccommodatie, Vakantiewoning

  • weidegang
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Open Landschap
  • Ligging- Nabij Natuurgebied
  • geschikt voor menners

vanaf € 1.400,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in n van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Vakantiehuis De Kraanvogels Loonse en Drunense Duinen VMP130

We nemen de paarden mee en genieten!
Paardrijden in Nationaal Park de Loonse- en Drunense duinen? Een echte paardenliefhebber wil niets liever! Samen met je paard door de Brabantse Sahara met enorm veel rust en verschillende paardenroutes, waarbij paardrijden in Brabant altijd een fantastische ervaring is.

Te paard of met een koets rijdt u over 100 kilometer ruiterpad door afwisselend landschap met uitgestrekte bossen en mooie heidevelden. Voor aangespannen rijden zijn de menpaden uitermate geschikt.
Midden in het buurtschap Kraanven-Duijksehoef ligt vakantiehuis de Kraanvogels.
Omringd door de bosrijke omgeving van het Nationaal Park de Loonse- en Drunense duinen en natuurgebied Huis ter heide.

Vakantiehuis.
Een nieuw vakantiehuis met de warmte van thuis. Geschikt voor max. 20 personen. Er zijn 4 slaapkamers met ieder eigen sanitair.
Een grote woonkamer met zithoek. En een goed ingerichte keuken voor alle lekkernijen tijdens uw verblijf.
Buiten heeft u uw eigen veranda voor vele uurtjes samen genieten tijdens de eetmomenten en van de mooie avonden. Er staat een bbq, voetbaltafel en tafeltennis tafel. Verder kunt u in de tuin lekker relaxen of een activiteit doen met elkaar.
 
Ruiterroutes.
Dankzij de gemarkeerde paden kunt u vooraf zelf uw route plannen. Daardoor is verdwalen is niet langer mogelijk en weet u zeker dat u een mooie route rijdt. Ook kunt u zelf bepalen hoe lang de route is en of u onderweg ergens wilt stoppen.

Bij het vakantiehuis dat geschikt is voor 20 personen liggen weide en 12 paardenstallen. Deze zijn verdeeld in een gebouw van 5 en 7 stallen. De kraanvogels ligt tussen natuurgebied Huis ter Heide en Nationaal Park de Loonse en drunense duinen met ruim 100 km aan ruiterroutes in de omgeving. Voor menverenigingen is er ruimte om de koetsen te parkeren achter de Speelhal.

Bij aankomst ontvangt u een routekaart met 100 kilometer ruiter- en menroutes, zodat u nooit kunt verdwalen. Deze plattegrond is een basisbehoefte voor het plannen en uitvoeren van een buitenrit. Op de kaart zijn verschillende faciliteiten te vinden, zoals waar te parkeren, op te zadelen, aan te spannen en te rusten. Voor het paardrijden in het Nationaal Park is een vignet of dagpas nodig. Heb je al een paarden vignet van een ander park zoals Nationaal Park Veluwezoom en het Bergherbos-Montferland dan mag je met dat vignet hier ook rijden.

Heb je geen vignet of dagpas, dan dient dit aangeschaft te worden. Dit kan heel makkelijk online.
 
Activiteiten
Bij de Kraanvogels zijn ook hele leuke activiteiten te doen. U kunt kiezen uit 2 fotopuzzeltochten. Deze liggen gratis ter beschikking.
Beiden duren ongeveer 2 uur.

Er ligt een GPS tocht klaar. Dit is een betaalde activiteit. Met een Garmin gaat u een tocht lopen door het buitengebied rondom de accommodatie en Huis ter heide. Uiteindelijk dient u middels een cijferslot een kist te openen. En hier zit dan een leuke verrassing in.

Met de huifkar kunt u een mooie rit door de omgeving rijden. De huifkar is geschikt voor max. 25 personen. U kunt zelf wat te eten of drinken meenemen maar onderweg kunnen we ook bij een horeca punt stoppen.