Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Dorpswoning Het Uitzicht Luxe royaal landhuis voor 14 personen met weidegang en stal VMP076

Kenmerken

4 sterren


2 - 14

6


Groepsaccommodatie, Villa, Vakantiewoning

  • weidegang
  • manege in omgeving
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes
  • stalling menwagen of koets

vanaf € 1.495,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Weet u dat De Renderklippen Hoeve tevens de beschikking heeft over een Luxe paardentaxi en verzorgt het transport v... https://t.co/7nT06-12-2021 door VakantiePaard

  • Nieuw toegevoegd Renderklippen Hoeve voor een verblijf met je paard en/ of hond op de Veluwe met ruiterroutes vanui... https://t.co/1Xf30-11-2021 door VakantiePaard

  • @hugodejonge Een vliegverbod. dus geen mensen meer in en uit eindelijk eens een sterk besluit.26-11-2021 door VakantiePaard

volg ons

Dorpswoning Het Uitzicht Luxe royaal landhuis voor 14 personen met weidegang en stal VMP076

Een modern landhuis, met stijl ingericht en voorzien van alle gemakken. U kunt hier met uw gezelschap genieten van optimale privacy in een luxe omgeving. Rondom het huis ligt een groot gazon met een ruim terras met een stoere tuintafel met moderne stoelen, ligstoelen en een vuurschaal.

Door een combinatie van de landerijen, het natuurgebied De Riesten, Het Leenderbos en de doodlopende landweg kunt u in de schemering regelmatig reeën zien lopen.

Kortom; een heerlijk vakantiehuis voor uw familie of vrienden waarbij uw hond ook van harte welkom is.

Landhuis, ook bijzonder geschikt voor vergaderen in huislijke sfeer. De ongedwongen sfeer, de locatie en het comfort van het huis dragen bij aan een geslaagd bedrijfsuitje.

Begane grond
Entree met grote hal, 4-persoons slaapkamer (2 x 1 en 1 x 2). Compleet ingerichte keuken met alle apparatuur, ruime bijkeuken. Riante, zonnige woonkamer met tuindeuren naar groot terras. Ruime zithoek met TV & audioset. Lange robuuste eettafel. Apart toilet. Grote inpandige speelgarage met tweede toilet, tafeltennistafel, dartspel en andere spellen. Maar ook spelmateriaal voor de allerkleinste. Mogelijkheid tot stallen van fietsen.

1e Verdieping
Vier zeer ruime slaapkamers, elk voor 2 personen. Grote badkamer met bad, aparte douche en twee wastafels. Apart toilet.
Op de eerste verdieping boven de speelgarage bevindt zich een hele grote slaapkamer (ca. 35m2) ingericht voor twee personen (2-persoonsbed). Op de begane grond, in de speelgarage, is een doucheruimte met wastafel.

Vanuit uw vakantiehuis loopt u zo Het Leenderbos in. Er is een mooie rondwandeling mogelijk door Leenderstrijp, De Riesten en Het Leenderbos.
 
Paarden faciliteiten
Er is weidegang voor uw paard, eventueel een stalling voor de nacht in het naastgelegen paardenrusthuis van Patrick van der Kruis in het dorp.
Vanaf de stallen van het rusthuis rijd u zo de natuurgebieden van het Leenderbos of de Grote Heide in.

Dierenarts
Een dierenarts in het dorp, dus u hoeft niet ver te rijden, de dierenarts komt naar u toe.

Ruiterroutes
Er lopen in het Leenderbos veel wandel-, fiets- en ruiterpaden. De bossen worden gevarieerder en daardoor ook aantrekkelijk voor verschillende diersoorten.
Brabant is een echte paardenprovincie. Veel mensen rijden begeleide tochten vanuit maneges en stallen. Wil je er eens alleen op uit, dan kun je gebruik maken van de het ruiterroutenetwerk.
zie: www.routesinbrabant.nl/go/ruiterroutenetwerk
Ook voor paardenliefhebbers is gemeente Leende een prima plek om te vertoeven. Ritjes over de paarse heide of door de prachtige bossen, voor ruiters en voor menners.Stalling voor de trailer is er bij de vakantiewoning.Ook voor paardenliefhebbers is gemeente Leende een prima plek om te vertoeven. Ritjes over de paarse heide of door de prachtige bossen, voor ruiters en voor menners.Stalling voor de trailer is er bij de vakantiewoning.

Honden welkom
In het Leenderbos vindt u een gebied waar uw honden vrij kunnen rondlopen.