Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Dorpswoning De Plek vrijstaande woning met stal Noord-Brabant VMP073

Kenmerken

4 sterren


2 - 10

6


Groepsaccommodatie, Villa, Vakantiewoning

  • weidegang
  • manege in omgeving
  • nabij ruiter- en menroutes
  • stalling menwagen of koets
  • bosrijke omgeving

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Dorpswoning De Plek vrijstaande woning met stal Noord-Brabant VMP073

De woning heeft rondom een grote tuin. Aan de achterzijde van de woning, gelegen op het zuid-westen, ligt een heerlijke tuin met terras evt. overkapt met luifel, staat er een houten tafel met tuinstoelen, en een prachtig uitzicht. U kijkt uit op het Leenderbos, met op de voorgrond paarden die met pensioen zijn en hier van hun rust mogen genieten. In de tuin staan ligstoelen en ’s avonds kunt u een gezellig vuurtje maken. Ideaal voor een verblijf met vrienden of familie. Zelfs uw hond is van harte welkom.

Begane grond

Bijkeuken, badkamer (douche/wastafel), keuken, woonkamer met houtkachel, hal, apart toilet, sfeervolle 2 persoonsslaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. Kinderstoel en kinderbedje op aanvraag.

1e Verdieping

Badkamer (douche/toilet/dubbele wastafel). 3 ruime slaapkamers, elk voor twee personen (aparte bedden, ook aan elkaar te schuiven).

2e Verdieping/slaapzolder
De 2e verdieping is te bereiken met een steile trap. Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.

Activiteiten
Vanuit de Plek kunt u direct het natuurgebied Boswachterij Het Leenderbos in om o.a. heerlijk te wandelen of te fietsen.
 
Paarden faciliteiten
Er is weidegang voor uw paard, eventueel een stalling voor de nacht in het naastgelegen paardenrusthuis van Patrick van der Kruis in het dorp.
Vanaf de stallen van het rusthuis rijd u zo de natuurgebieden van het Leenderbos of de Grote Heide in.

Dierenarts
Een dierenarts in het dorp, dus u hoeft niet ver te rijden, de dierenarts komt naar u toe.

Ruiterroutes
Er lopen in het Leenderbos veel wandel-, fiets- en ruiterpaden. De bossen worden gevarieerder en daardoor ook aantrekkelijk voor verschillende diersoorten.
Brabant is een echte paardenprovincie. Veel mensen rijden begeleide tochten vanuit maneges en stallen. Wil je er eens alleen op uit, dan kun je gebruik maken van de het ruiterroutenetwerk.
zie: www.routesinbrabant.nl/go/ruiterroutenetwerk
Ook voor paardenliefhebbers is gemeente Leende een prima plek om te vertoeven. Ritjes over de paarse heide of door de prachtige bossen, voor ruiters en voor menners.Stalling voor de trailer is er bij de vakantiewoning.Ook voor paardenliefhebbers is gemeente Leende een prima plek om te vertoeven. Ritjes over de paarse heide of door de prachtige bossen, voor ruiters en voor menners.Stalling voor de trailer is er bij de vakantiewoning.

Honden welkom
In het Leenderbos vindt u een gebied waar uw honden vrij kunnen rondlopen.