Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Cottage met een Paddock Paradise Eersel Noord-Brabant VMP121

Kenmerken

5 sterren


1 - 3

3


Vakantiewoning

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • paard huren mogelijk
  • Ligging- Bosrijke omgeving

vanaf € 1.089,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Cottage met een Paddock Paradise Eersel Noord-Brabant VMP121

De cottages zijn opgebouwd met natuurlijke herbruikbare materialen, deels uit de directe omgeving, en hebben een industriële touch. Ze zijn alle 3 uniek in sfeer, uitstraling, interieur en vanzelfsprekend voorzien van alle comfort.

De Korenbloem Cottage en de Klaproos Cottage beschikken op de benedenverdieping over een eettafel en zithoek welke gebruikt kan worden als slaapplaats (slaapbank). Alle cottages hebben de beschikking over een volledig ingerichte keuken, en gratis een vaste internetaansluiting, wifi en interactieve tv. Op de benedenverdieping bevinden zich het aparte toilet en de badkamer met vaste wastafel en inloop regendouche. Koffie en theefaciliteiten zijn beschikbaar.

In de ‘Korenbloem Cottage’ en de ‘Klaproos Cottage’ vindt je een luxe tweepersoons boxspring, de mogelijkheid van een opvouwbed en twee luxe éénpersoons boxsprings. In de Barn Cottage staan op de slaapzolder acht luxe éénpersoons bedden. Alle natuurhuisjes beschikken over een ruim terras met stoer buitenmeubilair. BoksheideBuiten heeft een eigen inrit en een afgesloten privé parkeerplaats.
 
Paardrijden
Stal je eigen paard langs je natuurhuisje op BoksheideBuiten. Stap op en rij de bijna eindeloze ruiterroutes naar diverse vennen, paddenpoelen en heidevelden die de Kempen rijk is richting gezellige uitspanningen of picknickplaatsen.

Paddock Paradise
Tijdens je verblijf kan je paard genieten op 1 van de 3 weiden of in het paddock Paradise van 3000 m2, afwisselend smalle en bredere paden, een heuvel en een kuil, diverse voerplekken met hooi, een schuilplek, een puzzelplaats waar je paard naar krachtvoer kan zoeken, een mineralenrots en vers drinkwater op verschillende plaatsen.

Een Paddock Paradise is een paardentuin met een natuurlijke leefomgeving voor paarden, samen met andere vriendjes zoals konijnen, patrijzen, boomklevers/kruipers, roodbonte en groene specht, houtduif, merels en meer kleine vogelsoorten.

Het Paddock Paradise wordt pas écht paradijselijk in combinatie met de schaduwbomen, de struwelen van eetbare hagen en snoepbosjes. Deze houtachtigen accentueren de zichtlijnen, schermen af tegen wind en creëren rustplekken. Een stevige palissadewand van boomstammen om te schuren of te schuilen. Een natuurlijke omgeving die rust en geluk brengt bij de paarden en pony’s.