Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Bed & Breakfast Stoeterij Hesta Gard Hekla Ottersum Limburg VMP020

Kenmerken

3 sterren


1 - 7

7


Bed and Breakfast

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied

vanaf € 1.050,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Bed & Breakfast Stoeterij Hesta Gard Hekla Ottersum Limburg VMP020

B&B / Vakantiehuis op Stoeterij Hesta Gard Hekla
Stoeterij Hesta Gard "Hekla" is een veelzijdig ijslander-bedrijf, dat gevestigd is aan de voet van het duitse Reichswald en wordt verder omgeven door uitgestrekte weilanden en een prachtige natuurlijke omgeving.
Direct in de buurt van de stoeterij lopen op de weilanden een groot aantal van onze paarden in kuddeverband. De hengsten, de lespaarden en trainingspaarden staan op de stoeterij zelf in boxen, loopstallen, paddocks en huisweiden.
 
Natuur en omgeving
Stoeterij Hesta Gard Hekla is gelegen aan het schitterende natuurgebied Reichswald, Noord-Limburg en bij uitstek de plek om te genieten van de mooie natuur die Nederland en Duitsland ons te bieden heeft. Het zeer afwisselende landschap is tevens geschikt voor allerlei verschillende buitenactiviteiten zoals wandelen, mountainbiken, fietsen en- of paardrijden. Neem uw eigen paard mee hier en kom heerlijk een aantal dagen dwalen door het Reichswald.

Stoeterij Hesta Gard "Hekla"
is opgebouwd als familiebedrijf en is meer dan 50 jaar geleden ontstaan uit hobbymatige overwegingen en wordt thans op dezelfde basis voortgezet, zij het in een veel grotere en professionelere vorm als voorheen. Op de stoeterij vinden veel activiteiten plaats, namelijk:

Fokkerij
Paardenhouderij
Verkoop van paarden
Het trainen van paard en ruiter
Import en export en transport van paarden
Fokkerij, houderij en het trainen van paard en ruiter vormen de hoofdtak van onze stoeterij.

Wanneer u op plezierige wijze wil kennismaken met ijslandse paarden, uw vakantie bij ons door wil brengen of wil deelnemen aan lessen en/of buitenritten bent u bij ons op het goede adres.

Faciliteiten
De stoeterij beschikt over een 200-meter ovaalbaan, een longeerplaats, boxen, paddocks, loopstallen, kantine, overnachtingsmogelijkheden en een ruitershop. Daarnaast beschikken wij, door de ligging van de Stoeterij, over uitstekende uitrijmogelijkheden alwaar u naar hartelust uren kunt rijden, alleen of onder begeleiding.

Naast bovengenoemde activiteiten kunnen wij u o.a. ook nog op de volgende manieren van dienst zijn:
Laten dekken van uw merrie door een van onze zorgvuldig uitgekozen zeer hooggekeurde hengsten;
U kunt uw paard in pension zetten op ons bedrijf;
Wij kunnen u helpen en adviseren bij de aankoop van een paard (wij bieden continu paarden te koop aan)