Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Groepsaccommodatie De Witte Wieven Gelderland VMP106

Kenmerken

4 sterren


1 - 30

24


Groepsaccommodatie

  • weidegang
  • paddock
  • paard huren mogelijk
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied

vanaf € - per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Groepsaccommodatie De Witte Wieven Gelderland VMP106

De Witte Wieven
Vakantie-adres waar u geniet van de rust en de natuur die de Veluwe biedt. Ook kunnen hier de kinderen volop vakantieplezier maken met leeftijdsgenoten in het bos, tijdens recreatie-activiteiten, in het zwembad of op de airtrampoline in de speeltuin. Op de Witte Wieven is een manege dus is het mogelijk om uw paard of pony mee te nemen. Uw hond is welkom op het park! Voor korter of langer verblijf is de Witte Wieven bij uitstek het vakantie-adres voor jong en oud.
 
De groepsaccommodatie (het 'Mantelhuis')
Centraal gelegen op de Witte Wieven. Hierdoor ben je binnen een minuut bij de manege, zwembad, volleybalveld, speeltuin en de horeca aanwezig.
Het Mantelhuis is ideaal voor families, gezelschappen die met hun paarden of pony's op vakantie gaan, scholen, sport- en kerkelijke verenigingen. Het huis huurt u in z'n geheel dus u deelt het niet met andere gezelschappen.

Indeling van het Mantelhuis:
Het Mantelhuis heeft een grote woonkamer met gezellige open haard (zelf gekloofd hout meenemen) in een aparte zithoek. Ook hangt er in de woonkamer een grote tv en is er een radio aanwezig. Vanuit de woonkamer loop je de serre in waar plaats is om met 30 personen te eten. De serre komt uit bij het zwembad en peuterbad dat ook door overige gasten van het park gebruikt wordt. Het zwembad is open van Hemelvaart tot en met begin september.

Er is een ruime keuken aanwezig met horeca-apparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, koffiezetapparaat, werktafels, vrieskist, koelruimte en een groot horeca-kooktoestel. Er is voor ruim 30 personen keukeninventaris aanwezig.

In de groepsaccommodatie zijn 4 slaapkamers waarin stapelbedden staan. Matrassen en kussens zijn aanwezig zodat u zelf linnengoed mee moet nemen zo ook een slaapzak of dekbed. De slaapkamers verschillen in grootte. Op de foto ziet u wel een hoes om het matras. Vanuit hygiënisch oogpunt zitten die er niet meer om.
Verspreidt over het huis zijn 5 toiletten aanwezig, verschillende wasgelegenheden en 4 douches.

Bijzonderheden:
Het Mantelhuis wordt verwarmd door middel van centrale verwarming en het is dus mogelijk om de open haard aan te steken.
Bij vertrek dient u de groepsaccommodatie weer schoon op te leveren.
 
Faciliteiten voor uw paard.
Neem uw paard mee op vakantie, we hebben een manege en de ruiterroutes lopen langs ons park. Op het terrein is er een kantine. Tevens is er op 10 minuten lopen een winkelcentrum en het dorp Nunspeet is op 5 minuten afstand met de auto.

Manege
De Witte Wieven ligt midden in een gebied met een net van ruiter- en men routes. Vanaf de manege rijdt u met uw paard zo de bossen in.
Er zijn stallen aanwezig van kleine pony- tot grote paardenstallen. Er is een verlichte buitenbak, wasplaats en diverse losgooi/longeer paddocks. De ruiter- en menroutes beginnen naast ons terrein. U kunt vele uren met uw pony of paard rijden. Er zijn korte routes en lange dagtochten mogelijk waarbij u onderweg ergens kunt gaan eten om samen met uw paard te rusten.

Menner en Ruiter
Voor menner en ruiter is het hier genieten van ouderwetse gezelligheid. Uw paard of pony verblijft op basis van full-service.Dat houdt in, 5x daags voeren, uitmesten, inclusief binnen- en buitenzetten. Kortom, een volledige service voor uw pony of paard, zodat u van een onbezorgde vakantie kunt genieten! Ook is het huren van een knuffel- / wandel pony bij de manege mogelijk.

Tarieven voor uw paard.
Huur stal p.p.p.n. 1 tot 3 nachten € 21.00
Huur stal p.p.p.n..4 tot 6 nachten € 18.00
Huur stal p.p.p.n. vanaf 7 nachten € 16.00

Tarieven voor uw pony.
Huur stal p.p.p.n. 1 tot 3 nachten € 19.00
Huur stal p.p.p.n..4 tot 6 nachten € 16.00
Huur stal p.p.p.n. vanaf 7 nachten € 14.00

Tarieven zijn inclusief ruwvoer stro of vlas op basis van Fullservice.
Buitenzetten in paddock, uitmesten en 4x daags voeren.
Meenemen van eigen krachtvoer heeft onze voorkeur, krachtvoer dient u voor de voerbeurt klaar te zetten.Bakjes zijn beschikbaar, eventueel extra service is mogelijk, longeren en rijden van uw paard is mogelijk. 

Tarieven accommodaties.
Groepshuis is vanaf € 810,50 (huur midweek plus energie midweek)
Camping is vanaf € 8,60 (trekkerstent plaats 1 persoon per nacht)
Trekkershut vanaf € 41,00 per nacht per trekkershut.
Bungalow/bos-chalet is vanaf € 132,50 per bungalow per weekend/midweek.