Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Bed en Pasture in Noord-Brabant VMP078

Kenmerken

4 sterren


2 - 4

4


Appartement, Vakantiewoning

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied

vanaf € 460,00 per midweek


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Bed en Pasture in Noord-Brabant VMP078

Welkom bij Bed en Pasture met twee vakantie appartementen en accommodatie gelegen in het buitengebied van het dorpje Schijf (Noord-Brabant), vlakbij de Belgische grens, op loopafstand van de Rucphense bossen waar je urenlang kunt wandelen, mountainbiken, fietsen of paardrijden. En dat niet alleen, de ligging van de appartmenten is uniek, met natuur en cultuur alles gelegen binnen uitvalshoeken als Zundert, Roosendaal, Bergen op Zoom, Antwerpen en Rotterdam.

Appartement.
De appartementen zijn gebouwd in 2020, luxe uitgerust en voorzien van alle gemakken. Elk appartement heeft, naast een terras, een eigen entree, toilet, keuken, woon- slaap- en badkamer. Beide appartementen zijn ongeveer 70m2 groot. Dit geeft u veel comfort, er is een woonkamer met open keuken, wifi aansluiting, netflix en smart tv. De keuken is volledig uitgerust met o.a. een combi magnetron, waterkoker en senseo koffiezetapparaat. Alles om een heerlijk ontbijt of lekkere maaltijd te bereiden. De comfortabele boxspring bedden kunnen uit elkaar geschoven worden om er twee, 1-persoons bedden van te maken.Tevens heb je een strijkkamer met wasmachine en droger tot je beschikking. Voor jouw fiets is er een berging en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.
Bij mooi weer kun je op het terras met uitzicht over de weilanden je maaltijd of drankje nuttigen. Je kunt parkeren op ons eigen terrein. De fietsenstalling is afsluitbaar er is een ruime entree, paardenstal, weide en eigen zadelkast.

Seminar ruimte.
Eventueel is het gebruik van een vergader- seminarruimte bespreekbaar. Deze biedt plek aan een 8-tal deelnemers. De seminar ruimte is te huren voor activiteiten als een workshop, presentatie avond of vergadering. prijs op aanvraag.

F.S.A.
F.S.A. staat voor Freedom Social Accomodations

De accommodatie biedt unieke mogelijkheden tot het geven of volgen van workshops of instructieweekenden. Daarbij staan termen als horsemanship, bitloos rijden en klassieke rijkunst centraal. Je kunt de accomodatie huren waarbij je de beschikking kunt krijgen over seminarruimte, buitenrijbak, kantine, stallen en ruim voldoende weiland met paddocks naar wens. In alle rust kun je lessen geven of volgen, dit zeker ook omdat de accommodatie geen diensten ten aanzien van pensionpaarden aanbiedt. Deelnemers van ver hebben de mogelijkheid tot het boeken van een overnachting waarbij paarden op de weide of stal gehuisvest kunnen worden. De keuken in de kantine biedt mogelijkheden tot het aanbieden van o.a. drankjes, koffie, thee, lunch. Kortom diverse opties zijn bespreekbaar.

F.S.A. wanneer jou omgang met je paard anders mag zijn...

Kosten voor uw paard.
extra kosten paard wei € 10,00 per nacht
extra kosten paard op stal, inclusief stro en hooi (geen krachtvoer) € 20.00 per nacht
extra kosten huur seminair/workshop ruimte prijs op aanvraag