Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Vakantiehuis Hofstede de Haere VMP004

Kenmerken

4 sterren


1 - 2

2


Vakantiewoning / Gastenverblijf

  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied
  • nabij ruiter- en menroutes
  • Draadloos internet ( WIFI)
  • 2 personen

vanaf € 525,00 per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Vakantiehuis Hofstede de Haere VMP004

Vakantiehuis 'Hofstede de Haere' in Nederland | Veluwe, Gelderland | Doornspijk:
Hofstede de Haere

Kom en geniet van de prachtige romantische stijl van onze landelijke Bed & Breakfast. Wie wil dat nou niet, wakker worden en oog in oog staan met de nieuwsgierige ogen van Driekus, het paard van de eigenaresse, die in het veldje voor de tuin staat.
Veluwe

Hofstede de Haere grenst direct aan de Veluwe waar vele wandel, fiets- en ruiterpaden langs liggen. Met 10 minuten lopen ben je bij de Zandverstuiving van Doornspijk. Een leuke uitdaging om de zonsopkomst te aanschouwen. Sta niet gek te kijken wanneer in het ochtendgloren een roedel herten je pad kruist. Ontdek ook hoe het is tijdens de bronstijd. Als er iets indrukwekkend is, is het wel het burlen van een edelhert.

Paard stallen
Voor de paardenliefhebber is Hostede de Haere een uitstekende locatie, want er liggen verschillende ruiterroutes in de omgeving. Vraag naar de mogelijkheden voor paardenstalling.

Wandelen
• Trage Tocht Doornspijk 14 km
Start adres: parkeerplaats Spar
Je wandelt in het overgangsgebied tussen de voormalige Zuiderzee en de Veluwe. Doornspijk is een overwegend agrarische gemeenschap. Het is een van de oudste dorpen van de noordwest Veluwe. In het jaar 800 werd al melding gemaakt van 'Villa Thornspic'. Midden in het dorp ligt het prachtige landgoed Klarenbeek met een historische buitenplaats. Het landschapspark met grachten en vijvers werd in de loop van de 19e eeuw aangelegd in de Engelse landschapsstijl. Je vervolgt de route over eikenlanen in een halfopen coulisselandschap naar de rand van de Veluwe. Landgoed De Haere bestaat voornamelijk uit dennenbossen, afgewisseld met eiken en berken. Midden in het gebied ligt verrassend genoeg een nog levende zandverstuiving die plaatselijk bekend is als De Zoom. De omstandigheden in het stuifzand zijn extreem, het kan er erg heet worden en door het bewegende zand kunnen planten moelijk wortelen. De planten die hier wel kunnen groeien zijn buntgras, heidespurrie en diverse soorten mossen en korstmossen. Je loopt over nieuwe wandelpaden met klinkende namen als Hoefhamerpad en Poppepad terug naar Doornspijk.

Fietsen in de omgeving
Hostede de Haere ligt aan verschillende prachtige fietsroutes. Met de ANWB paddenstoelen kan je zelf een rondje uitstippelen. Of je kiest voor een uitgezette route.

Vloerverwarming
Op het erf van een prachtige woonboerderij ligt Hofstede de Haere. Het is geschikt voor 2 volwassenen. Rust en comfort ga je zeker vinden in dit romantisch ingerichte vakantiehuisje! De woon/slaapkamer is zeer sfeervol ingericht. De vloerverwarming, een radiator en de authentieke gashaard zorgen voor een aangename temperatuur. Je privé verblijf beschikt natuurlijk over een douche en toilet. Een luxe, compleet ingerichte keuken is aanwezig. Wil je nog in contact blijven met de bewoonde wereld, dan gebruik je de satelliet tv en/of de gratis WiFi. Om jouw privacy en die van de verhuurders te waarborgen, heb je de beschikking over twee terrassen; een schaduwrijk terras naast de accommodatie en een terras met uitzicht over de prachtige tuin en het weiland waar Driekus, het Friese paard, overdag verblijft. De andere zitjes in de tuin zijn privé. Ga je fietsen en/of wandelen? Gebruik dan het pad naast de kruidentuin.