Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Jachthuis op het landgoed van het kasteel van Villers VMP006

Kenmerken

5 sterren


1 - 14

10


Vakantiewoning / Gastenverblijf

  • weidegang
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Open Landschap
  • manege in omgeving
  • geschikt voor menners

vanaf € 500,00 per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Jachthuis op het landgoed van het kasteel van Villers VMP006

Jachthuis te huur, op 9 km van Sainte-Menehould, 35 km van Châlons-en-Champagne, 45 km van Verdun (met vele oorlogs herinneringen uit 1914-1918), 80 km van Reims, 200 km van Parijs en 450 km van Den Haag, in het hart van het historische Argonne woud, luxe gerestaureerd, met antiek ingericht. Park en tuin verlichting, tuin ameublement, ligstoelen, barbecue. Slotdomein met gardien.

Het maakt deel uit van een landgoed met park, stallen en andere bijgebouwen van het op een heuvel gelegen 16de/18de eeuwse kasteel van Villers-en-Argonne, dat drie honderd jaar toebehoorde aan de familie van de beroemde hier geboren (duitse!) dichter, bioloog, ontdekkings reiziger en auteur van “Peter Schlemihls wundersame Geschichte,” Adelbert von Chamisso.

Het jachthuis bestaat uit twee vleugels, de Oostvleugel met 3 slaapkamers, en de Westvleugel met rwee, die tezamen of gescheiden gehuurd kunnen worden. Fietsen, ook kinderfietsen, aanwezig; een portiek met klimtoren schommels en glijbaan; huiskamer spellen, boeken, cricket, badminton.

Wandelen, paardrijden cross country fietsen, jagen (zwijnen, herten) en vissen vormen hier het voornaamste tijdverdrijf. Watersport en golf op 35 tot 50 km afstand.

Voor paarden liefhebbers is het hier een waar paradijs vanwege de schitterende water- en bosrijke omgeving en het gevarieerde landschap, heuvel en dal. U kunt uw paard meenemen en bij het jachthuis stallen; er is bovendien een manege in Villers zelf.
 
Het gaat om een geheel gerestaureerd en gerenoveerd jachthuis met twee vleugels: de Oostvleugel (3 slaapkamers) en de Westvleugel met twee slaapkamers; 2 autonome gites in feite, die als één geheel of afzonderlijk kunnen worden verhuurd, geschakeld, in het hart van het historische Argonne woud.