Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Fletcher Hotel De Mallejan met paardenstalling VMP009

Kenmerken

3 sterren


1 - 15

15


Hotel

  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes
  • stalling menwagen of koets

vanaf € 450,00 per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Fletcher Hotel De Mallejan met paardenstalling VMP009

Weekendje weg of vakantie met eigen paard
Midden op de Gelderse Veluwe vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan. Het authentieke hotel beschikt als één van de weinige hotels op de Veluwe over eigen paardenstallen. Voor paardeneigenaars of paardenliefhebbers is dit de ideale bestemming voor een weekendje weg. Dankzij de unieke ligging op de Veluwe leent het hotel zich perfect als startpunt van mooie tochten door een prachtig natuurgebied.
 
3-daags Ruiter Men Arrangement
Ga eens een weekend weg of op vakantie met je paard en ontdek de Veluwe. Het 3-daags Ruiter Men Arrangement staat garant voor een onbezorgd en compleet verblijf. Inhoud van dit arrangement:
Ontvangst met koffie of thee en lekkernij
2 x overnachting
2 x uitgebreid ontbijtbuffet
1 x luxe 3-gangen diner op de dag van aankomst
Huur van stalruimte inclusief hooi, stro en voer
Kaart met ruiter- en men routes
 
Paardenstallen
Het hotel beschikt over 15 ruime paardenstallen. U kunt uw eigen paard bij ons stallen voor €30,- per stal, per nacht. Dit is inclusief stro, hooi en voer.

Genieten voor mens en dier
Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan onderscheidt zich van alle andere hotels op de Veluwe door beschikbare paardenstallen welke naast het hotel aanwezig zijn. De paardenstallen zijn speciaal voor hotelgasten ter beschikking en worden door het personeel onderhouden. Dankzij deze mogelijkheid zorgen wij ervoor dat het u en uw paard het aan niets ontbreekt tijdens een verblijf. Samen beleef je de mooiste tochten en een onvergetelijk verblijf in eigen land.

Voor wie op zoek is naar een onbezorgd weekend weg met eigen paard kan gebruik maken van het 3-daagse Ruiter Men Arrangement. Als gast ontvang je een kaart met ruiter- en men routes en kun je gebruikmaken van de stalruimte inclusief hooi, stro en voer. Zelf geniet je ook van een luxe 3-gangendiner, een heerlijk verblijf en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Sfeervol en compleet verblijf
Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan ben je verzekerd van een uniek verblijf. Het authentieke Engelse landhuis biedt de nodige gemakken voor een compleet weekendje weg. In het à la carte restaurant geniet je van een heerlijk diner na een actieve buitentocht, terwijl jouw paard heerlijk uitrust in een ruime stal. Zo kun jij jouw viervoeter met een gerust hart achterlaten!

Uiteraard is ook de omgeving genoeg reden om te verblijven bij Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan. Volg de verschillende routes die je leiden langs bijzondere plekken van de Veluwe en ontdek flora en fauna.