Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond met paardenstalling VMP040

Kenmerken

5 sterren


1 - 8

6


Hotel

  • weidegang
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes

vanaf € - per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond met paardenstalling VMP040

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond. Het hotel in Roermond ligt op de grens van Nederland en Duitsland en is hierdoor de ideale locatie voor een weekendje weg. Bovendien leent de omgeving zich perfect voor menners en ruiters.
 
3 daags Ruiter Men Arrangement
Wat dacht u van een heerlijk weekend weg met uw paard? Dat kan bij Fletcher! Wij leggen u en uw paard graag in de watten. Overdag kunt u prachtige routes met uw paard rijden en bij terugkomst in het hotel mag u gebruikmaken van de stalruimte inclusief hooi, stro en voer. Terwijl uw paard tot rust komt verwennen wij u graag met een luxe 3-gangen à la carte diner in het sfeervolle restaurant.

Inhoud van dit arrangement:
Ontvangst met koffie of thee en lekkernij
2 x overnachting
2 x uitgebreid ontbijtbuffet
1 x luxe 3-gangen à la carte diner op de dag van aankomst
Huur van stalruimte inclusief hooi, stro en voer
Kaart met ruiter- en men routes

LandHotel Bosrijk met rijke geschiedenis
Streekgebonden gerechten zoals ‘Limburgs Zoervleisj’
Naast Nationaal Park De Meinweg
Drie multifunctionele vergaderzalen
Te combineren met een dagje Toverland

Heerlijk verblijf
Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond staat garant voor een heerlijk en ontspannen verblijf. Zo kunt u aanschuiven in het gezellige à la carte restaurant. Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het terras van het hotel. Paardeneigenaars kunnen hier tevens hun hart ophalen dankzij de aanwezige paardenstallen.

Paardrijden Nationaal Park De Meinweg
Nationaal Park De Meinweg. Dit Nationaal Park ligt in het hart van het grensoverschrijdende natuurgebied, het’Duits-Nederlandse grenspark Maas-Swalm-Nette‘. 
Het natuurgebied ligt ten oosten van Roermond en wordt aan drie kanten omsloten door Duitsland. 
Voor ruiters en menners zijn er routestructuren volgens het knooppuntensysteem.
 
Genoeg vertier
Het Limburgse heuvellandschap biedt voor ieder genoeg vertier tijdens een weekendje weg. In de natuurrijke omgeving kunt u naar hartenlust op pad gaan. Voor stad en cultuur bezoekt u de historische binnenstad van Roermond. Wilt u liever een dagje winkelen? Dan mag u Designer Outlet Roermond niet missen.