Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

FarmCamps De Geele Bosch VMP096

Kenmerken

3 sterren


1 - 6

6


Glamping

  • weidegang
  • buiten rijbak
  • paard huren mogelijk
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • 1 hond toegestaan

vanaf € - per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

FarmCamps De Geele Bosch VMP096

Maak kennis met boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel. Zij wonen sinds begin 2017 op deze mooie Friese boerderij waar zij, naast hun jongveebedrijf, ook een klein paardenpension zijn begonnen.

Op hun vorige boerderij hielden ze ruim 300 melkkoeien en kalfjes. Met de verhuizing naar De Geele Bosch wilden ze het wat rustiger aan gaan doen, maar dat is niet helemaal gelukt........ ze kunnen namelijk helemaal niet stilzitten :-). Zo runt boer Bill hier nu een jongveebedrijf waar hij zo'n 40 kalfjes opvoedt tot melkkoeien. De kalfjes komen hier als ze circa 4 maanden oud zijn en vertrekken weer als ze zwanger zijn van hun eerste kalfje. Er worden hier dus geen koeien gemolken. Daarnaast stopt hij veel tijd in zijn hobby: paarden. Speciaal voor de kids is er ook een lieve knuffelpony, Elske, die uiteraard verzorgd en heel veel geknuffeld mag worden. En als je wilt mag je er gerust een rondje op rijden.

Boerin Ella is een echte bezige bij en super creatief. Als gastvrouw zorgt zij er voor dat het jullie aan niets ontbreekt en organiseert ze leuke activiteiten voor de kids en volwassenen. Hun zoon Michel woont en werkt ook op de boerderij. Hij is een echte dierenvriend en is dan ook veel in de weer met alle lieve dieren die soms letterlijk rondlopen op het kampeerterrein.

Hun boerderij ligt op een mooie en rustige plek in Friesland met een spannend avonturenbos waar de kids uren kunnen spelen, hout mogen sprokkelen voor het kampvuur of hutten kunnen bouwen. Wil je een keer het erf af, bezoek dan zeker het Kameleon eiland en beleef de avonturen van de “Schippers van de Kameleon”. Of gooi je kop in de wind en huur een bootje op één van de Friese meren.
 
Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige weg en is omgeven door weilanden. Er is ook een veld met 10 plaatsen waar mensen met hun eigen kampeermiddel kunnen logeren. Op loopafstand vind je de Tjonger, een vaart waar je kunt zwemmen en varen.

De 11 luxe Safaritenten staan op een groot veld dat aan één zijde grenst aan het eigen avonturenbos. In het midden van het veld staat de Water Pret Weide, diverse speeltoestellen en het grote centrale kampvuur. Dus vanuit je luie stoel kun je de kids makkelijk in de gaten houden. Hoe lekker is dat.

Op deze boerderij is het ook mogelijk om met een eigen kampeermiddel te kamperen.