Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Kampeerplaatsen Het Caitwickerzand op de Veluwe met paardenweide VMP031

Kenmerken

4 sterren


1 - 5

5


Camping

  • weidegang
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes

vanaf € - per week


direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Kampeerplaatsen Het Caitwickerzand op de Veluwe met paardenweide VMP031

Naast mooie ruime kampeerplaatsen vind je bij ons trekkershutten, bungalows en een groepsaccommodatie. Zoek je een vakantieplek met je paard? Die kan bij ons overnachten op onze paardenweide.

Wij zijn geen groot vakantiepark maar een kleine familiebedrijf. U kunt dan ook rekenen op een persoonlijk welkom. We verwelkomen u graag!

Camping.
Gedurende het hele jaar hebben wij kampeerplaatsen op de Veluwe voor caravans, tenten, campers, vouwwagens of kampeerwagens. Dit zijn zeer ruime plaatsen voorzien van 16 ampère elektra, water en rioolafvoer. Er is een modern sanitair aanwezig op de camping (toiletpapier zelf meenemen), uiteraard met een wasmachine en droger. Voor douchen kunt u terecht in ons toiletgebouw, dat tijdens de wintermaanden verwarmd is. In de toiletunit kunt u warm water verkrijgen (via een muntautomaat). Kampeerplaatsen zijn per dag te huur. De prijzen zijn aangegeven voor caravan/camper/bungalowtent ( basistarief 2 personen ) en is excl. de toeristenbelasting en evt. hond.
 
Op vakantie met eigen paard?
Vakantieoord Het Caitwickerzand is gelegen aan de rand van de bossen en heide van de Veluwe; ideaal voor een vakantie met eigen paard. Er zijn verschillende ruiterroutes uitgezet in de directe omgeving. De bekende Veluwe Trail (300 km) grenst direct aan het park.

Weidegang
Het is mogelijk om een weidegang te huren. Dit geeft u de kans om in de vakantie met uw eigen paard de omgeving van het park en de mooie Veluwe te verkennen. Er zijn 8 aparte weiden. Op deze wijze hoeven paarden die elkaar niet kennen ook nooit bij elkaar in de weide te staan. De totale capaciteit van onze weidegang is 40 paarden. Tevens is er hooi voor uw paard verkrijgbaar. En er is ruimte om de trailer te stallen. In de maanden november, december, januari, februari en maart is het niet mogelijk om met uw paard op ons park te verblijven.

Prijs:
Weidegang € 7,- per paard per dag
Hooi € 7,50 per baal
 
Faciliteiten op het park
We maken je verblijf graag nog aangenamer. Daarom bieden we een uitgebreide en persoonlijke service. Kies uit verschillende arrangementen, geniet van onze broodjesservice of huur een fiets of scooter. Ook kun je een boodschappenpakket laten klaarzetten of een buffet of barbecue door ons laten verzorgen.

Waaronder een paar gratis faciliteiten aangeboden op ons park.
Speeltuin
Tafeltennis tafel
Trapveld
Leenskelters
Direct toegang tot bos
Jeu de Boules baan
Glasvezel aanwezig bij bungalows en comfort hutten