Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Buitenritten door de Loonse en Drunense Duinen i.s.m. Natuurpoort Van Loon VMP012

Kenmerken

4 sterren


1 - 12

12


Buitenritten

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • Ligging- Nabij Natuurgebied
  • geschikt voor menners

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Buitenritten door de Loonse en Drunense Duinen i.s.m. Natuurpoort Van Loon VMP012

Natuurpoort van Loon aan de Loonse en Drunense Duinen
Loonse en Drunense duinen
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is ruim 3.500 hectare groot en ligt tussen de steden Tilburg, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2002 vormen de Loonse en Drunense Duinen en De Brand samen met kleine andere gebieden een nationaal park.

Mountainbiken
Pak de mountainbike en trap je door het afwisselende landschap van de Duinen heen over een route van 26 kilometer. Deze middelzware route staat bekend als een van de meest afwisselende en uitdagende MTB-routes van Nederland!

Ruiter- en menroutes

Ruiters en menners hebben bijna 100 kilometer route tot hun beschikking. Het open stuifzand is uitstekend geschikt voor een buitenrit.

Natuurpoort Herberg Manege van Loon biedt voldoende plaats om uw trailer bij ons te parkeren en vervolgens het gebied in te trekken. Graag vooraf even melden bij de receptie.

Parkeren
Onze ruime parkeerplaats ligt meteen tegen de grens van de Loonse en Drunense Duinen. Vermijd de drukte van de meest bekende parkeerplaatsen en horecagelegenheden. Weinig mensen weten dat je vanaf Natuurpoort Herberg Manege van Loon in maximaal een kwartier naar de open vlakte én het honden losloopgebied loopt!
Ook voor paardenwagens en trailers is er ruimte genoeg om te parkeren en vervolgens het gebied in te rijden. Meld je wel even bij aankomst, we wijzen je graag waar je kan parkeren! Een ruitervergunning is verplicht in de Loonse en Drunense Duinen. Wij verkopen jaarvergunningen maar ook een of 2-daagse vergunningen.

Ken je de weg niet? Verschillende routekaarten zijn bij ons verkrijgbaar. Liever met een GPS het gebied verkennen? Ook deze zijn bij ons te huur!