Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Kamperen met uw paard op Camping t Witte Zand VMP091

Kenmerken

4 sterren


1 - 50

10


Camping

  • weidegang
  • paard huren mogelijk
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • manege in omgeving
  • geschikt voor menners

vanaf € 140,00 per week

direct boeken

Twitter

volg ons

Kamperen met uw paard op Camping t Witte Zand VMP091

Onze mooi aangelegde en goed onderhouden camping in Drenthe grenst direct aan het natuurgebied De Mepperdennen en de Jeneverbes. Direct vanaf de camping trekt u te voet, met uw hond, met de fiets of te paard zo de natuur in. Loopt u de andere kant het terrein af dan loopt u het typisch Drentse dorpje Meppen in; rijk aan sfeer, historie en cultuur. In de directe omgeving zijn ook vele leuke uitstapjes met kinderen te maken! Lees meer over de unieke omgeving van onze camping.
 
Fantastische uitrijmogelijkheden
Tijdens uw vakantie met eigen paard rijdt u van ‘t Witte Zand zo het bos in. U heeft hier een directe aansluiting op het grootste ruiterpadennetwerk van Nederland; maar liefst 175 km aan ruiterroutes en menroutes door Drenthe (ook digitaal beschikbaar). Drenthe is niet voor niets dé paardenprovincie van Nederland. Kom tijdens uw vakantie met eigen paard ontdekken hoe mooi het rijden is in onze prachtige omgeving.

Stalling en weidegang voor uw paard
Voor uw paard kunt u op ‘t Witte Zand een weiland en/of een paardenbox huren. U bepaalt zelf hoe lang uw paard buiten staat. Ook kunt u gebruik maken van de buitenbak.

Tarieven voor weidegang en stalling:
Weidegang € 10.= per dag / € 60.= per week
Op stal € 12.= per dag / € 75.= per week

Tarieven zijn exclusief stro, krullen, hooi, verzorging en uitmesten.

Kies uw accommodatie dicht bij uw paard
Op ‘t Witte Zand verblijft u dicht bij uw paard. Bijvoorbeeld met uw eigen kampeermiddel op onze rustige camping, of kies voor een luxe 3*** Restinn hotelkamer midden op het boerenland. Met een groep, bijvoorbeeld met mensen van de manege, pensionstal, rijvereniging of menvereniging, kunt u ook gebruik maken van onze groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is ook zeer geschikt voor ruiterkampen en ponykampen!