Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

FarmCamps Five Star VMP097

Kenmerken

3 sterren


1 - 6

6


Glamping

  • weidegang
  • buiten rijbak
  • paard huren mogelijk
  • Ligging- Strand en Duinen
  • stalling menwagen of koets

vanaf € 150,00 per week

direct boeken

Twitter

volg ons

FarmCamps Five Star VMP097

Op het voormalige akkerbouwbedrijf van boer Jan en boerin Ella draait tegenwoordig alles om leren en spelen. Hun 4 lieve pony's, 2 paarden en hun 4 enthousiaste meehelpende kinderen spelen hierbij een hoofdrol. Het is geen echt werkende boerderij meer maar een speel- en leerboerderij waarbij de kids op een leuke manier de basisbeginselen van het verzorgen van dieren leren.

Ook leren ze spelenderwijs over akkerbouw, bijvoorbeeld door met boerin Ella van aardappelen zelf chips te maken ... en natuurlijk lekker op te eten. Boer Jan laat de ouders graag zijn “eigen” Zeeuwsche Farm Biertjes proeven tijdens een gezellig kampvuur avondje.

Op de boerderij horen natuurlijk ook dieren, zoals de 4 stoere Blonde d ‘Aquitaine vleeskoeien, de 4 eigen pony's, de mini-varkentjes Karbo en Naadje, de pauwen Paul en Paulientje en de vele kippen, katten en konijnen die je allemaal iedere dag mag helpen voeren en verzorgen.

De kids kunnen hier heerlijk rondstruinen op het erf en bij slecht weer met zijn allen de “boeren ballenbak” induiken. En dat alles op nog geen 5km van het mooie Banjaardstrand en het Veerse Meer.
 
Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt Zeeland van alles. Vanaf de boerderij ben je in no-time op alle mooie stranden, kun je de Deltawerken bezoeken of lekker rondkijken in leuke plaatsjes. Voor ieder wat wils.
 
Het mooie Zeeuwse eiland Noord-Beverland is omsloten door het Veerse Meer, de Oosterschelde en de Noordzee. Volop mogelijkheden dus om te genieten van de Zeeuwse zon en het mooie polderlandschap.

Bij Five Star logeer je in één van de 7 luxe Safaritenten of de 8 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het sanitairgebouw. Als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!