Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Comfort campingplaats de Bronzen Emmer Drenthe met paardenstalling en manege VMP028

Kenmerken

3 sterren


1 - 10

4


Camping

  • weidegang
  • binnen rijbak
  • buiten rijbak
  • paard huren mogelijk
  • manege in omgeving

vanaf € 150,00 per week

direct boeken

Twitter

volg ons

Comfort campingplaats de Bronzen Emmer Drenthe met paardenstalling en manege VMP028

Paarden vakantie in Drenthe.
Als ruiter of menner wilt u natuurlijk met uw paard in de vrije natuur rijden.
In de bossen van Drenthe liggen talloze ruiter- en menpaden en vele mogelijkheden om met uw paard uit te rusten. U kunt hier urenlang dwalen door de bossen, over heidevelden, langs vennen, zandverstuivingen en landgoederen. Genieten van een picknick en de frisse lucht, de omgeving en het landschap. Het gevoel van vrijheid en vakantie met eigen paard beleeft u hier optimaal. Het park is een uitgelezen plek voor gezinnen, vriendengroepen, fietsers, wandelaars (met of zonder honden), ruiters, menners en sporters.
Ook in het voor- en naseizoen is de camping van het bungalowpark een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen met uw gezin, familie of vrienden. Gasten met of zonder paard zijn hier het hele jaar door welkom.

De camping
In het hoofdgebouw, bij de entree van de camping, vindt u de receptie, de wasserette, de recreatieruimte, de broodjeskiosk en het restaurantje. (De openingstijden worden aangepast aan de bezetting.) De camping is verdeeld in kampeerveldjes, uiteraard voorzien van een goede afwatering en een goede grasmat. Een gedeelte van de kampeerveldjes is autovrij. Het sportveld is ook hondenvrij.

Voorzieningen camping
Op de camping is een grote variatie aan speeltoestellen. De ruime campingplaatsen hebben een elektrische aansluiting van 10 ampère. (m.u.v. het sportveld, daar is 4 ampère.) een aansluiting op CAI en water en afvoer. Op de gehele camping is gratis draadloze internet.

2 honden toegelaten op het vakantiepark.
Ook honden zijn op dit vakantiepark van harte welkom. In een aantal bungalows worden maximaal 2 honden toegelaten. De kosten hiervoor zijn € 23,- per week/per hond of € 12,50 per midweek of weekend/per hond.

Uw kinderen vermaken zich hier prima.
In de meivakantie, het Hemelvaart- en Pinksterweekend en in het hoogseizoen is er een recreatieteam op het park aanwezig.
Het enthousiaste recreatieteam bestaat uit jonge mensen die geoefend zijn in het organiseren en begeleiden van activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.
Van een lampionnenoptocht met kampvuur en knutselen voor de kleinsten tot complete dagprogramma's en sportevenementen voor de grotere kinderen.
Het recreatieteam maakt vaak gebruik van het prachtige bos waaraan het vakantie park ligt, voor bijvoorbeeld een speurtocht, hutten bouwen of spannende avondspelen.

Faciliteiten op dit vakantiepark.
Het overdekte zwembad van 10 bij 20 meter, heeft een watertemperatuur van 28 °C. Het peuterbadje heeft een hogere watertemperatuur. Beide baden zijn geopend van eind april t/m de herfstvakantie. Het eerste uurtje van 9.00 tot 10.00 uur is een "Seniorenuurtje". Bij mooi weer kunnen de glazen schuifpuien van het overdekte zwembad open en ligt de zonneweide er uitnodigend bij. Ook is er nog een onoverdekt kleuterbad. Dit is geopend als het weer dat toelaat.
In het hoofdgebouw is het restaurant. U kunt hier terecht voor een kop koffie, frisdrank of een heerlijke maaltijd. Er is een uitgebreide kaart, maar afhalen is ook mogelijk.
Op het terras kunt u genieten van een drankje of een heerlijke sorbet. Er zijn ook diverse mogelijkheden voor familiefeestjes, personeelsuitjes en buffetten.
Daarnaast vindt u op het park nog een broodjeskiosk, groot sportveld, beach-volleybalveld, all-weather tennisbaan, Jeu de Boules baan, trampoline, zandverstuiving, diverse speelveldjes, hertenweide, autowasplaats, internetmogelijkheid, fietsverhuur en een recreatieruimte. In de recreatieruimte staan diverse spelen zoals een tafeltennistafel, voetbalspel, dartbord, air hockey spel en een grootbeeldscherm voor video, tv en grote sportevenementen.

Overige Faciliteiten op het vakantiepark.
* Broodjesservice
* Parkwinkel
* Zwembad voor kinderen
* Wasserette
* Wandelen, fietsen, paardrijden
* Tennisbanen buiten
* Tafeltennis
* Sportvelden
* Speeltuin
* Snackbar
* Restaurant
* Recreatieprogramma tijdens de weekenden
* Recreatieprogramma tijdens de schoolvakanties
* Paardenstalling, Manege
* Kinderclub, animatieteam
* Kinderboerderij/dierenweide
* Jeu-de-boules
* Fietsenverhuur
* Cafe/Bar, Biljart
* Airtrampoline/springkussen

Sauna en de zonnebank.
Deze zijn ondergebracht in de Finse bungalow naast het zwembad.
U kunt deze ruimte als gezin of als groep helemaal privé gebruiken.

Paarden faciliteiten op dit vakantiepark.
Uw paarden zijn op dit vakantiepark in Drenthe zeer welkom. Het park biedt alle faciliteiten voor een geslaagde vakantie met paarden. U kunt meerdere eigen paarden mee op vakantie nemen naar dit vakantiepark met paarden faciliteiten in Drenthe (Meppen). Direct naast het vakantiepark ligt de manege, met een grote overdekte rijhal (30 x 40) en een buitenbak (20 x 60). De rijhal heeft twee open zijwanden wat een fraai uitzicht geeft over de weide.
Er is een poetsruimte en een afspuitplaats voor uw paard(en)
In de manege zijn 12 boxen en er is weidegang.
Bij het huren van een stal of weidegang kan men gratis gebruik maken van de rijhal en buitenbak. Er staat tevens een zadelkast ter beschikking.
De kosten zijn als volgt:
- Weidegang € 10,50 per dag/per paard of € 63,- per week/per paard.
- Gewone box, inclusief dagdeel weidegang: € 13,00 per dag/per paard of € 78,- per week/per paard.
- Grote box, inclusief dagdeel weidegang: € 16,00 per dag/per paard of € 96,- per week/per paard.
Bovenstaande tarieven zijn exclusief bodembedekking van de stal (vlas), hooi, voer etc.
Kortom, een zeer compleet en betaalbaar vakantiepark in Drenthe waar de faciliteiten voor paard en ruiter zeer verzorgd en volledig zijn.

Aanbieding!:
Bij het reserveren van een box voor de periode van 2 weken of langer, ontvangt u 15% korting. Bovenstaande tarieven zijn exclusief vlas, hooi, voer, verzorging, uitmesten en dergelijke. In het hoogseizoen kan een box alleen per week worden gereserveerd. De stalling dient samen met een borg van € 50,- bij aankomst te worden voldaan. Overige kosten kunnen bij vertrek worden betaald.

Buitenritten.
De georganiseerde buitenritten zijn voor gevorderde ruiters. U maakt hiervoor gebruik van het bos en de prachtige omliggende natuurgebieden. Er zijn buitenritten van één uur of van twee uur. Voor ruiters en/of menners met eigen paard of pony zijn er diverse routes beschikbaar.

Dieren/veearts.
De vee/dierenarts bevindt zich op 7 km afstand van het vakantiepark.

Aanbeveling.
Kortom, voor een sfeervolle camping in Drenthe direct aan de ruiterpaden bent u op dit park aan het juiste adres!