Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Camping De Witte Wieven Gelderland VMP107

Kenmerken

4 sterren


1 - 30

24


Camping

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • paard huren mogelijk
  • Ligging- Bosrijke omgeving

vanaf € 60,20 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Camping De Witte Wieven Gelderland VMP107

De Witte Wieven
Vakantie-adres waar u geniet van de rust en de natuur die de Veluwe biedt. Ook kunnen hier de kinderen volop vakantieplezier maken met leeftijdsgenoten in het bos, tijdens recreatie-activiteiten, in het zwembad of op de airtrampoline in de speeltuin. Op de Witte Wieven is een manege dus is het mogelijk om uw paard of pony mee te nemen. Uw hond is welkom op het park! Voor korter of langer verblijf is de Witte Wieven bij uitstek het vakantie-adres voor jong en oud. 

Camping
De camping biedt ruime toeristische-, seizoen -en jaarplaatsen op het gras.
De sanitaire voorzieningen zijn verwarmd en voorzien van een babyroom.
De kampeerplaatsen 48 t/m 61 liggen aan een veldje ingericht met speeltoestellen speciaal voor kinderen tot 4 jaar.
U kunt daarmee uw kinderen tijdens het spelen in de gaten houden!
Vanaf 1 april tot eind oktober kunnen er zo'n 70 toercaravans, campers, vouwwagens en tenten op ons terrein staan.
 
Trekkershutten
Voor de mensen die van een actieve vakantie houden en op doorreis zijn, of die gewoon even een paar dagen weg willen en niet teveel luxe vragen, zijn de trekkershutten een uitkomst. De ideale trekkershut voor even helemaal weg. De tent kunt u thuislaten, een prettig gezellige blokhut -zonodig verwarmd- staat tot uw beschikking.
 
Faciliteiten voor uw paard.
Neem uw paard mee op vakantie, we hebben een manege en de ruiterroutes lopen langs ons park. Op het terrein is er een kantine. Tevens is er op 10 minuten lopen een winkelcentrum en het dorp Nunspeet is op 5 minuten afstand met de auto.
 
Manege
De Witte Wieven ligt midden in een gebied met een net van ruiter- en men routes. Vanaf de manege rijdt u met uw paard zo de bossen in.
Er zijn stallen aanwezig van kleine pony- tot grote paardenstallen. Er is een verlichte buitenbak, wasplaats en diverse losgooi/longeer paddocks. De ruiter- en menroutes beginnen naast ons terrein. U kunt vele uren met uw pony of paard rijden. Er zijn korte routes en lange dagtochten mogelijk waarbij u onderweg ergens kunt gaan eten om samen met uw paard te rusten.

Menner en Ruiter
Voor menner en ruiter is het hier genieten van ouderwetse gezelligheid. Uw paard of pony verblijft op basis van full-service.Dat houdt in, 5x daags voeren, uitmesten, inclusief binnen- en buitenzetten. Kortom, een volledige service voor uw pony of paard, zodat u van een onbezorgde vakantie kunt genieten! Ook is het huren van een knuffel- / wandel pony bij de manege mogelijk.
 
Tarieven voor uw paard.
Huur stal p.p.p.n. 1 tot 3 nachten  € 21.00
Huur stal p.p.p.n..4 tot 6 nachten  € 18.00
Huur stal p.p.p.n. vanaf 7 nachten € 16.00
 
Tarieven voor uw pony.
Huur stal p.p.p.n. 1 tot 3 nachten  € 19.00
Huur stal p.p.p.n..4 tot 6 nachten  € 16.00
Huur stal p.p.p.n. vanaf 7 nachten € 14.00
 
Tarieven zijn inclusief ruwvoer stro of vlas op basis van Fullservice.
Buitenzetten in paddock, uitmesten en 4x daags voeren.
Meenemen van eigen krachtvoer heeft onze voorkeur, krachtvoer dient u voor de voerbeurt klaar te zetten.Bakjes zijn beschikbaar, eventueel extra service is mogelijk, longeren en rijden van uw paard is mogelijk.
 
Tarieven accommodaties.
Groepshuis is vanaf € 810,50 (huur midweek plus energie midweek)
Camping is vanaf € 8,60 (trekkerstent plaats 1 persoon per nacht)
Trekkershut vanaf € 41,00 per nacht per trekkershut.
Bungalow/bos-chalet is vanaf € 132,50 per bungalow per weekend/midweek.