Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

  • Huiseigenaren

Zoek & Boek

Toon geavanceerd zoeken
reset filter

Huiseigenaren

Informatie voor huiseigenaren
Bent u in het bezit van een vakantiehuis, vakantieboerderij, groepsaccommodatie of andere accommodatie met paarden stal in Nederland ,welke geschikt is voor een vakantie met 1 of meerdere paarden? Verhuur deze dan via de website vakantie-met-paarden.nl.
Wij zorgen ervoor dat uw vakantiehuis met paarden faciliteiten op een aantrekkelijke manier op vakantie-met-paarden.nl gepresenteerd wordt.  Uw paardvriendelijke accommodatie kunt u verhuren indien uw vakantiehuis over minimaal 1 paardenstalling of paardenbox beschikt. 

Adverteren op onze website.
Het is nu mogelijk dat u met uw paardvriendelijke accommodatie adverteert op onze website vakantie-met-paarden.nl. U betaalt een vast bedrag voor de presentatie van uw accommodatie op vakantie-met-paarden.nl.
 
Kosten.
De kosten per jaar om te adverteren zijn de laagste voor deze wijze van presentatie met uitgebreide tekst en foto's.
Deze bedraagt € 20.00 per jaar excl. BTW.
 
Hoe meldt u zich als huiseigenaar aan?
U stuurt ons een mail met uw gegevens en website naar info@vakantie-met-paarden.nl als u uw paardvriendelijke accommodatie in Nederland via vakantie-met-paarden.nl wilt verhuren.
Het is eventueel ook mogelijk dat wij uw vakantiehuis of groepsaccommodatie via andere websites van ons voor u verhuren. Vraag om informatie.