Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

  • Huiseigenaren

Zoek & Boek

Toon geavanceerd zoeken
reset filter

Huiseigenaren

 
Informatie voor huiseigenaren
Bent u in het bezit van een vakantiehuis, vakantieboerderij, groepsaccommodatie of andere accommodatie met paarden stal in Nederland ,welke geschikt is voor een vakantie met 1 of meerdere paarden? Verhuur deze dan via de website vakantie-met-paarden.nl, de enige website in Nederland waar mensen online een vakantiehuis met paarden faciliteiten kunnen huren.  Wij zorgen ervoor dat uw vakantiehuis met paarden faciliteiten op een aantrekkelijke manier op vakantie-met-paarden.nl gepresenteerd wordt.  Wij kunnen uw paardvriendelijke accommodatie verhuren indien uw vakantiehuis over minimaal 1 paardenstalling of paardenbox beschikt.

Vragenlijst huiseigenaren
U kunt hier de vragenlijst per mail aanvragen.

Wijziging in de bezetting

Indien u de vragenlijst hebt ingevuld, plaatsen wij uw accommodatie op vakantie-met-paarden.nl.  U dient ons vervolgens online wijzigingen door te geven, zowel wat de accommodatie, beschikbaarheid en prijzen betreft. Zodra er een boeking via vakantie-met-paarden.nl heeft plaatsgevonden, wordt de beschikbaarheid op de site direct aangepast.
 

Vanaf 1-1-2014 verhuur op basis van No Cure No Pay
Wij verhuren uw accommodatie vanaf 1-1-2014 op basis van Nu Cure No Pay. U bent ons dus alleen bemiddelingskosten verschuldigd, indien wij uw paardvriendelijke accommodatie daadwerkelijk verhuren. Onze bemiddelingskosten bedragen 10 % over de huursom van de overnachtingskosten, en niet over de (verplichtte) opties.
Een lagere vergoeding dan u aan de meeste andere professionele bemiddelaars betaalt. En vanzelfsprekend mag u uw paarden accommodatie ook zelf blijven verhuren. Wij verwachten in 2014 de grootste aanbieder van vakanties met paarden in Nederland te zijn.

Adverteren op onze website is ook mogelijk.
Het is ook mogelijk dat u met uw paardvriendelijke accommodatie adverteert op onze website vakantie-met-paarden.nl. U betaalt dan geen bemiddelingsprovisie bij verhuur maar een vast bedrag voor de presentatie van uw accommodatie op vakantie-met-paarden.nl
Overigens beheren wij meerdere paarden vakantie startpagina's waar u ook voor een gering bedrag op kunt adverteren. zie o.a. paarden-vakanties.startpagina.nl
Vraag naar de advertentiemogelijkheden en tarieven.
 
Dit is onze werkwijze
Indien u uw vakantiehuis met paarden faciliteiten in Nederland door ons wilt laten verhuren, vult u de vragenlijst in. Door de vragenlijst in te vullen, gaat u een overeenkomst met ons aan en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Wij plaatsen vervolgens uw accommodatie op de website met prijzen en beschikbaarheid en u krijgt bericht zodra er een boeking heeft plaatsgevonden via onze website. Indien een boeking door u goedgekeurd wordt, verstuurt u vervolgens zelf de huurovereenkomst en factuur aan de huurder en incasseert u zelf de huur. Zo kunt u maatwerk leveren en heeft altijd inzicht in de betaalde en openstaande facturen. U krijgt van ons eens per maand een factuur ( vanaf februari 2014 ) voor gerealiseerde boekingen. Indien u op onze website tegen een vast bedrag adverteert, ontvangt u vanzelfsprekend geen factuur voor onze bemiddeling.

Hoe meldt u zich als huiseigenaar aan?
Indien u uw paardvriendelijke accommodatie in Nederland via vakantie-met-paarden.nl wilt verhuren, dient u de vragenlijst in te vullen.
 
Het is eventueel ook mogelijk dat wij uw vakantiehuis of groepsaccommodatie via andere websites van ons voor u verhuren. Vraag om informatie.
 
Doorgeven wijzigingen beschikbaarheid
Het is belangrijk dat uw accommodatie op vakantie-met-paarden.nl wordt gepresenteerd met de juiste prijzen en beschikbaarheid. Alleen indien u wijzigingen in de beschikbaarheid van uw accommodatie op tijd aan ons door geeft, biedt vakantie-met-paarden.nl voor huurders een actueel overzicht van de online boekingsmogelijkheden van uw accommodatie.
 
Via de onderstaande link kunt u wijzigingen met betrekking tot die beschikbaarheid van uw accommodatie aan ons doorgeven. Het is in uw en ons belang dat u alle wijzigingen in de beschikbaarheid van uw vakantie met paarden accommodatie, direct aan ons door geeft!
U kunt alle wijzigingen altijd doorgeven (bijv. prijzen, faciliteiten, foto.s etc.).
 
Klik hier voor doorgeven wijzigingen beschikbaarheid.

Huidige adverteerders
Voor u als huidige adverteerder op de site van www.vakantie-met-paarden.nl is is het formulier wijzigingen beschikbaarheid per direct komen te vervallen,
U kunt deze via de mail voor huiseigenaren doorgeven.