Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

B&B en Appartement op het landgoed Het Vlier VMP139

Kenmerken

5 sterren


2 - 2

2


Appartement, Bed and Breakfast

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Open Landschap

vanaf € 540,00 per weekend

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

B&B en Appartement op het landgoed Het Vlier VMP139

Landgoed Het Vlier.
Landgoed het Vlier biedt u de mogelijkheid voor een luxe vakantieverblijf in het landhuis in de natuur of op basis van B&B of een verblijf in het appartement (vanaf november).

B&B en Appartement
U verblijft in een royale kamer op de eerste verdieping van het landhuis. Er is een 3 persoonskamer en een 2 persoonskamer. Ontbijt is inbegrepen op basis van B&B en op uw kamer is er koffie en thee. U heeft een eigen badkamer die u met de andere gasten deelt. Er is een ijskast en een magnetron. U kunt fietsen gebruiken om in de stad te gaan eten. Vanaf november 2022 kunt u ook in het appartement verblijven (2/3 personen). U heeft dan de beschikking over een eigen opgang en een keuken. Minimaal verblijf is 3 nachten. De kosten zijn 55 euro p.n.p.p. en voor uw paard 35 euro p.n. incl. gebruik faciliteiten.
De huur van het huis (volledig inclusief beddengoed, handdoeken, schoonmaak) is 350 euro per nacht, met een minimaal verblijf van 5 nachten. En per paard 35 euro p.n. incl gebruik faciliteiten.

Landhuis
Het landhuis heeft verschillende terrassen rondom met zon en schaduw. Het is bij uitstek een huis voor het buitenleven. De hottub, buitendouche de buitenhaard en de buitenkachel geven in alle seizoenen warmte en gezelligheid. Het huis is geschikt voor 6 personen (1x3 p, 1x2p, 1x1p kamer). De keuken is zeer goed ingericht, er is een grote tafel en zithoek met een openhaard en een badkamer met regendouche.

Stallen
U kunt uw paard meenemen. In het bijgebouw is één box beschikbaar. Er is een 20-40 rijbaan met vlokkenbodem en sprinklerinstallatie. Deze ligt het grootste deel van de dag in de schaduw en heeft een beschutte en rustige ligging. Er is springmateriaal aanwezig. Als u met 2 -4 paarden komt staan de paarden bij de naastgelegen pensionstal. Deze stal is te zien vanaf het huis en ligt aan het andere eind van de weilanden. Er zit een zandweg tussen. De paarden staan op vlas. Voor de paarden is er in overleg verzorging mogelijk en een paddock beschikbaar. U kunt op de pensionstal gebruik maken van de stapmolen, longeerring en binnen- en buitenrijbaan. Via de zandweg ben u onder het zadel in 5 minuten in de buitenrijbaan van het landgoed. U paarden kunt u zelf in het weiland zitten. Het land is een paar minuten lopen vanaf het bijgebouw en de pensionstal. De weiland liggen tussen de accommodatie en de pensionstal.

Faciliteiten
Weiland
(Gras)paddock
Box
Rijbaan
Hooi

Paard & Training
U kunt tijdens uw verblijf van zaterdag tot en met maandag een clinic volgen. Een die u ontspanning geeft door de rustige omgeving, maar zeker door goede begeleiding ook een stap verder gaat brengen. U wordt deze dagen begeleid door Paulien Stoker van PS Paard en Training. Zij stelt in overleg met u een programma op maat samen. U krijg dressuur en/of spinglessen op uw niveau. Onder begeleiding buitenrijden, waar ze u met de fiets of te paard begeleidt, kan ook onderdeel zijn van het programma. Evenals longeerles. Op vrijdagmiddag is de intake en de training wordt gegeven op zaterdag, zondag en maandagochtend.

Clinic
Een clinic met verblijf van drie nachten op landgoed het Vlier (BenB/appartement), incl. de stalling en gebruik van alle faciliteiten.
€ 875 per persoon.
€ 725 per persoon bij verblijf en deelname tot vier personen.
Een verblijf per persoon zonder paard en deelname clinic is € 225 per persoon.
Een extra nacht is per persoon 50 euro exclusief paard en 85 euro inclusief stalling paard en gebruik van alle facilteiten.
 
Het huis en de bijgebouwen staan op 6 hectare. Het landgoed bestaat uit oud bos, jong bos, een ven, weilanden en een tuin met fruitbomen. Er is vrij uitzicht over de weilanden richting de Lemelerberg. Vanaf de accommodatie kunt u naast paardrijden ook heerlijk wandelen, fietsen en volop van de natuur genieten. Het Pieterpad, route Ommen - Hellendoorn, pakt u vanaf deze locatie zo op. Op de terrassen rondom het huis en op het landgoed zijn er diverse mogelijkheden om te verblijven. De hottub, buitenhaarden geven warmte en gezelligheid waardoor u jaar rond van het buitenleven kan genieten. Wij maken gebruik van duurzame opgewerkte energie.
Wij zien u met of zonder paard graag als gast op landgoed het Vlier. 

Ruime verblijfsmogelijkheden
Op het landgoed zijn er afhankelijk van uw gezelschap een aantal mogelijkheden voor logies met paard:
Twee BenB: 1- 5 personen, inclusief ontbijt en eigen badkamer (55 p.p.p.n) bij minimaal verblijf van 3 nachten
Studio Appartement: 1- 3 personen. (55 p.p.p.n) bij minimaal verblijf van 3 nachten
Landhuis: 2 -6 personen. (350 p.n.) bij verblijf van 5 nachten.
Box paard en gebruik faciliteiten (35 p.p.p.n)
Met 2-5 paarden: Stalling (op vlas) op 200 m afstand van het landgoed bij pensionstal.
Met 1 paard: box (op stro) op het landgoed.

Driedaagse clinic (vrij t/m ma) met 2-5 personen: 725 euro en voor 1 persoon 875 euro.
De prijzen zijn inclusief drie nachten verblijf op het landgoed, box voor uw paard, 3 uur prive training en gebruik van alle faciliteiten.

Als u komt logeren zonder paard is logies in de BenB ook voor 1 nacht mogelijk.