Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Hubertushof-Vakantievilla Limburg VMP001

Kenmerken

5 sterren


1 - 15

4


Vakantiewoning / Gastenverblijf

  • weidegang
  • buiten rijbak
  • manege in omgeving
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes

vanaf € 1.100,00 per week

direct boeken

Twitter

volg ons

Hubertushof-Vakantievilla Limburg VMP001

Paarden vakantie Limburg
Vakantie met 1 of meerdere paarden in Noord Limburg? Indien u een vakantie met paarden in Limburg wilt vieren en op zoek bent naar een uniek vakantieverblijf voor u en uw paarden dan is dit een aanrader. Het betreft hier een zeer luxe vakantievilla voor maximaal 15 personen met paardenstallen en weidegang. Maximaal 4 paarden zijn welkom. Perfect voor vriendenweekend, familieweekend, gezinsvakantie, ruitervakantie. De mooie bosrijke omgeving draagt zeker bij aan een heerlijke ruitervakantie. Deze paardvriendelijke villa ligt in een bosrijk buitengebied op 4 kilometer van Horst, 7 kilometer van Venray en 15 kilometer van Venlo. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk paard rijden.
 
Vrijstaande, luxe vakantievilla
Deze vakantievilla ligt in het land van Peel en Maas, is geheel vrijstaand en beschikt over draadloos internet (Wifi), een wasmachine en wasdroger. Er is bovendien een whirlpool aanwezig. De villa is kindvriendelijk ingericht. Kinderbox, kinderstoel en ledikantje zijn aanwezig. Tevens is er een bolderwagen, skelter en pipowagen voor de kinderen. In de tuin is een speelweide en achter deze villa is een 5 ha bos op eigen landgoed. Deze villa is luxe, kindvriendelijk, paardvriendelijk en van alle gemakken voorzien.U kunt in het eigen bos paardrijden en zo genieten van de prachtige omgeving.
 
Omgeving
U beschikt bij deze paardvriendelijke accommodatie over een grote tuin met speelweide en een vijver. De omgeving is landelijk met aangrenzend bos en natuurgebied, dus zeer geschikt voor een ruitervakantie. Bovendien vindt u hier prima wandel- en fietsmogelijkheden. In de vakantiewoning liggen diverse wandel- en fietskaarten, ook voor uw vakantie met eigen paard. Verder zijn er in de omgeving o.a. speeltuinen, Zoo Parc, een oorlogsmuseum, Toverland en Themapark Het Aardbeienland. Veel te doen dus voor het hele gezin. Horst ligt op 4 kilometer, Venray op 7 kilometer en Venlo op 15 kilometer. Op 4 kilometer van deze villa bevindt zich een supermarkt.
 
Slaapkamers
Er zijn 4 slaapkamers met 2 boxspringmatrassen. Er is 1 slaapkamer met een twee-persoons bed en 1 slaapkamer met 2 twee-persoons bedden. De bedden zijn bij aankomst al voor u opgemaakt.
 
Tuinmeubilair
Op het terras zijn onder meer tuinstoelen, tafel, een parasol en een barbecue aanwezig.

Mindervaliden
De villa is aangepast voor mindervaliden. Beneden in de villa is er een slaapkamer met inloopdouche, invalidentoilet en douchestoel. De ruimte is geschikt voor 2 rolstoelgebruikers.
 
Honden welkom
Er zijn 2 honden in dit luxe vakantiehuis in Limburg toegestaan. De tuin van 1000m2 is niet omheind. Er kunnen dus honden uit ontsnappen. Ook jonge kinderen kunnen zelf de tuin uit. Het verblijf van een hond kost 7,50 per nacht.
 
Vakantie met paarden.
Paarden zijn van harte welkom op dit luxe vakantieverblijf in Limburg!
Bij de luxe villa liggen 4 paardenboxen. 2 paardenboxen hebben een afmeting van 3 x 3 meter, de andere 2 paardenboxen hebben een afmeting van 3 x 4 meter. U kunt hier dus een heerlijke vakantie vieren met overnachting van maximaal 4 paarden. U dient de paardenboxen zelf uit te mesten. Het is niet mogelijk om op deze locatie een paard te huren.
 
Weidegang
Op slechts 10 meter afstand van de villa ligt de weidegang welke maar liefst 60 x 140 meter is en waar uw paard heerlijk kan vertoeven. De weidegang is goed afgezet met een houten afrastering met schrikdraad. Er is een open schuur om uw paardenwagen koets of menwagen te stallen. Ideale omstandigheden voor een ruitervakantie met eigen paard of vakantie met paard en menwagen.
 
Buitenrijbak
Bij een vakantie met paard hoort natuurlijk ook een buitenrijbak. Er is een buitenrijbak beschikbaar met een afmeting van 30 x 70 meter. Deze buitenrijbak is niet verlicht.
 
Bos van 5 hectare
Deze villa beschikt over een eigen landgoed met bos van 5 hectare. Hier kunt u tijdens uw vakantie heerlijk paardrijden. Ruiters kunnen hier genieten van een heerlijke ruitervakantie. Ook in de directe omgeving van deze paardvriendelijke vakantiewoning liggen diverse, goed aangegeven ruiterroutes. Ook hier kunt u heerlijk paardrijden.
 
Manege
De afstand tot een manege is 3 kilometer.
 
Dierenarts.
De afstand tot een dierenarts is 4 kilometer.
 
Voer en hooi voor de paarden.
Er is voer en hooi voor de paarden aanwezig. 
 
Kosten met uw paard op vakantie
De kosten voor het stallen van uw paard, het gebruik van de paarden faciliteiten en het gebruik van hooi, bedraagt 15 euro per paard per nacht. In de eigen paardensportwinkel kunnen andere paarden gerelateerde producten gekocht worden.
 
Rookvrije vakantievilla.
In de villa mag niet gerookt worden.
 
Conclusie en aanbeveling.
Indien u een paarden vakantie of ruitervakantie met eigen paard in Nederland wilt houden, dan is deze paardvriendelijke accommodatie in Limburg zeer aan te bevelen. Deze villa in Limburg is zeer geschikt voor een vakantie met paarden en honden, is kindvriendelijk ingericht en tevens geschikt voor mindervaliden. U kunt met maximaal 4 paarden hier uw vakantie of ruitervakantie vieren.
Het is niet mogelijk om op dit unieke vakantie adres in Limburg een paard te huren.  Wel is er een manege in de buurt.
 
U kunt deze luxe, paardvriendelijke en kindvriendelijke vakantievilla met paardenstallen in Limburg huren voor een lang weekend, midweek of week. De aankomst tijd is 15.00 uur. De vertrektijd is 10.00 uur. Deze villa is geschikt voor maximaal 15 personen en 4 paarden. Tevens zijn er 2 honden welkom.