Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Dorpswoning De Boerderij in Leenderstrijp Brabant VMP063

Kenmerken

4 sterren


2 - 12

6


Boerderij

  • weidegang
  • omheinde tuin
  • manege in omgeving
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes

vanaf € 1.595,00 per week

direct boeken

Twitter

volg ons

Dorpswoning De Boerderij in Leenderstrijp Brabant VMP063

Voor Kerst en Oud en Nieuw 2020/21 worden de Dorpswoningen enkel voor een hele week van maandag 21 tot maandag 28 december en van maandag 28 december tot maandag 4 januari verhuurd
 
De Boerderij is zeer royaal (ca 1.450 m3) en straalt warmte en authenticiteit uit. Door het gebruik van mooie, warme kleuren, gecombineerd met stoere materialen en de rietgedekte kap zal dit vakantiehuis je als een warme deken omarmen! Bij aankomst zijn de bedden opgedekt, brandt het licht en is de kachel aan.

Een heerlijke woonboerderij met een goed uitgeruste nieuwe keuken en een enorme woonkamer met open haard. 6 slaapkamers, 2 badkamers en een grote “bioscoop”/speelkamer waar de kleine én grote kinderen zich prima kunnen vermaken.

Buiten is het eerste gedeelte van de tuin afgesloten (deels met beukenhaag en deels met schapenhek), zodat kinderen lekker buiten kunnen spelen en kunnen ravotten of jumpen op de trampoline. In het tweede gedeelte is een voetbalveldje, en daar achter heb je een spannend weiland met bosschages grenzend aan het riviertje de Aa.

Begane grond
Nieuwe stoere keuken met o.a. een 6 pits gasfornuis, oven, en vaatwasser. Deur naar terras. Enorme woonkamer met authentieke plavuizen vloer, sfeervolle open haard. Bijkeuken met wasmachine en droger. Hal met plattebuis-kachel. 3 slaapkamers, allen voor 2 personen, 2 badkamers en een opkamer ook voor 2 personen. Kinderbedje en stoel op aanvraag.

1e Verdieping
2 ruime slaapkamers, weer elk voor twee personen.
Een speelkamer met pingpongtafel, en een “bioscoop”kamer met TV, tafelvoetbalspel en nog meer leuk speelgoed voor groot en klein.

Deze dorpswoning is landelijk gelegen in het centrum van Leenderstrijp, toch staat u met een paar voetstappen midden in natuurgebied De Riesten.
 
Paarden faciliteiten
Er is weidegang voor uw paard, eventueel een stalling voor de nacht in het naastgelegen paardenrusthuis van Patrick van der Kruis in het dorp.
Vanaf de stallen van het rusthuis rijd u zo de natuurgebieden van het Leenderbos of de Grote Heide in.

Dierenarts
Een dierenarts in het dorp, dus u hoeft niet ver te rijden, de dierenarts komt naar u toe.

Ruiterroutes
Er lopen in het Leenderbos veel wandel-, fiets- en ruiterpaden. De bossen worden gevarieerder en daardoor ook aantrekkelijk voor verschillende diersoorten.
Brabant is een echte paardenprovincie. Veel mensen rijden begeleide tochten vanuit maneges en stallen. Wil je er eens alleen op uit, dan kun je gebruik maken van de het ruiterroutenetwerk.
zie: www.routesinbrabant.nl/go/ruiterroutenetwerk
Ook voor paardenliefhebbers is gemeente Leende een prima plek om te vertoeven. Ritjes over de paarse heide of door de prachtige bossen, voor ruiters en voor menners.Stalling voor de trailer is er bij de vakantiewoning.Ook voor paardenliefhebbers is gemeente Leende een prima plek om te vertoeven. Ritjes over de paarse heide of door de prachtige bossen, voor ruiters en voor menners.Stalling voor de trailer is er bij de vakantiewoning.

Honden welkom
In het Leenderbos vindt u een gebied waar uw honden vrij kunnen rondlopen.