Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Appartement met weide en paardenstal Drenthe VMP038

Kenmerken

4 sterren


1 - 2

2


Appartement

  • weidegang
  • buiten rijbak
  • nabij ruiter- en menroutes
  • stalling menwagen of koets
  • bosrijke omgeving

vanaf € 448,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Weet u dat De Renderklippen Hoeve tevens de beschikking heeft over een Luxe paardentaxi en verzorgt het transport v... https://t.co/7nT06-12-2021 door VakantiePaard

  • Nieuw toegevoegd Renderklippen Hoeve voor een verblijf met je paard en/ of hond op de Veluwe met ruiterroutes vanui... https://t.co/1Xf30-11-2021 door VakantiePaard

  • @hugodejonge Een vliegverbod. dus geen mensen meer in en uit eindelijk eens een sterk besluit.26-11-2021 door VakantiePaard

volg ons

Appartement met weide en paardenstal Drenthe VMP038

Appartement “Derde Zandwijkje” in Hollandscheveld. Een volledig ingericht appartement voor 2 personen met tuin en terras voor kortdurend verblijf, het rechter deel van de woning met eigen ingang.
U geniet van de vele voorzieningen in een appartement dat rustig is gelegen, maar dat ook gunstig ligt aan de A37 en de A28. Ideaal voor een zakelijk- of een vakantieverblijf!

Het uitgangspunt van het appartement is dat het u alle voorzieningen heeft voor een zelfstandig verblijf. In overleg kunnen natuurlijk altijd extra afspraken gemaakt worden, voor bijvoorbeeld ontbijt.
U kunt de kamer ook boeken als B&B, maar dan heeft u niet de beschikking over de keuken en woonkamer. Dan kunt u in de 2-persoons kamer met badkamer verblijven. Op de kamer is wel een zitje voor 2 personen.

Bij het huis zijn meerdere paardenstallen. Uw paard mag de hele dag in de omheinde buitenbak (20m bij 40m) staan met uiteraard voldoende hooi en water. De grote rijbak is gewoon te gebruiken als rijbak.
Kenmerken: weide, lekker buiten zijn, buitenstaan.
 
Marianne (verhuurder) is als zadelpasser en zadelmaker actief in regio Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel, gevestigd in de buurt van Hoogeveen. Omdat zij zadels van verschillende merken voert (o.a. Ideal, Albion, Harry Dabbs, Kent and Masters, Wintec, Tekna, Bates, Massimo), kan zij altijd een zadel leveren dat perfect is voor paard en ruiter én voor uw budget. Regelmatig heeft zij ook tweedehands of paszadels beschikbaar.

U kunt tijdens uw verblijf bij haar terecht als u een consult zou willen of als u problemen heeft met uw harnachement zie bij de rubriek omgeving de link naar haar website.