Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Peelrandoeve met stal in Noord-Brabant VMP025

Kenmerken

3 sterren


14 - 20

10


Vakantiewoning / Gastenverblijf

  • weidegang
  • paddock
  • binnen rijbak
  • buiten rijbak
  • omheinde tuin

vanaf € 1.200,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Peelrandoeve met stal in Noord-Brabant VMP025

Voor paardenliefhebbers is de Hoeve een zeer geschikte locatie.
De Hoeve is voorzien van een binnenbak 20x40m, een buitenbak 20x60m, trainingsmolen, longeerbak en een spuitplaats met warm water. Het is ook mogelijk om uw paard weidegang te geven.
Er worden bij onze stal ook dressuur en springlessen verzorgd, deze zijn te boeken op afspraak.
U kunt met uw paarden ook prima buiten rijden, op en paar kilometerafstand bevind zich de Staatsbossen van 3000ha.
 
Het huis
De Hoeve ligt heerlijke vrij in een natuurlijke omgeving en is een nieuwe, moderne en ruime groepsaccommodatie. De woning is zeer geschikt voor vakanties met familie en/of vrienden (14-20 personen). U kunt heerlijk genieten op uw eigen terras en rondom de vakantiewoning is er meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Met 5 ruime slaapkamers, 3 badkamers (waarvan 1 er geschikt is voor minder valide personen), een luxe keuken met ruime eettafel voor het gehele gezelschap, een gezellige zithoek met tv, bar, recreatieruimte, speeltuin met zandbak en speeltoestellen biedt de hoeve voor jong en oud u een leuke vakantie.

In de omgeving vindt u heerlijke wandel- en fietstochten. De staatsbossen (3000ha) bevinden zich op een paar kilometer afstand van de woning.

Voor paardenliefhebbers is de vakantieaccommodatie met stallen een ideale locatie.
neem uw eigen paard mee voor een verblijf in Noord-Brabant.Voor uw eigen paard en/of pony hebben wij prachtige stallen, een ruime binnenbak (20x40m) met springmaterialen, een buitenbak van 20x60 mtr., een stapmolen en een wasplaats.

U bent dus ook met uw paard/pony en/of hond van harte welkom.

Bent u geen paardenliefhebber dan kan de rijbak (in overleg) ook gebruikt wordt voor de kinderen om bij slecht weer binnen te spelen of u kunt hier een leuke activiteit organiseren voor uw gezelschap. Daarnaast heeft u vanuit de woning toegang tot een overdekt terras waardoor u in zomer en winter altijd met uw gezelschap kunt barbequen.
De vakantiewoning/bungalow is ook geschikt voor minder valide personen. Met een slaapkamer op de begane grond, een invalide toilet en douche heeft u als minder valide ook een heerlijke vakantie.

Paardenfaciliteiten
De Hoeve heeft ruime stallen 4x4 meter en geven voldoende vrijheid en openheid aan de paarden. Door de stallen tegenover elkaar te plaatsen is sociaal contact van de paarden gegarandeerd.
Ook is er een Binnenbak 20x40 en een buitenbak 20x60 en een afspuitplaats.
De trainingsmolen is computer gestuurd en voorzien van diverse trainingsprogramma`s zowel in stap als in draf.
De molen kan worden gebruikt bij het uitstappen na het werken.
Weidegang op 5 hectare grasland.
Aan de zijkant van de accommodatie is er een longeercirkel.
Sinds Juni 2011 hebben zij een Horsepower Plate.
Afmetingen binnenbak zijn 20 x 40 meter met zandondergrond springmaterialen zijn aanwezig.
Ruime ruimte aanwezig rondom de binnenbak.

Ruiterroutes
Zeer mooie uitrij mogelijkheden voor ruiters en menners dicht bij de bossenop 500 meter van uw vakantiewoning.
U mag hier in de omgeving buiten de ruiterroutes rijden.
Er zijn 1300 km ruiterroutes in de directe nabijheid van de staatsbossen van St.Anthonis en natuurgebied De Peel.

Bent u tijdelijk niet in staat om zelf te rijden? Bijvoorbeeld doordat u zelf geblesseerd bent of op vakantie gaat? Bij De Hoeve bieden zij uw paard een professioneel onderkomen.
In overleg met u wordt het programma voor uw paard bepaald. Afhankelijk van zijn of haar behoeften en uw wensen kunnen wij uw paard berijden, longeren, trainen in op de Horsepower Plate of loslaten in de paddock. In de zomermaanden is er gelegenheid tot weidegang.

Veearts
De dichtsbijzijnde veearts vind u op 2 km afstand.

Kinderen
De woning is zeer kindvriendelijk er zijn een speeltoestel, zandbak, klimrek, kinderstoel, campingbedje en speelgoed aanwezig.
Voor kinderen is er in de omgeving van De Hoeve ook van alles te doen zoals: Hemelrijk Billy Bird parkDe Bergen WanrooyHullie’s speel en kinderboerderijOp afspraak een ritje maken op Cindy de pony van De Hoeve.

Honden welkom
Op De Hoeve mag u 2 honden meenemen.