Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Ruiter en menvakantie op Heideven Belgisch Limburg VMP037

Kenmerken

5 sterren


2 - 86

6


Groepsaccommodatie

  • weidegang
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes

vanaf € 679,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Ruiter en menvakantie op Heideven Belgisch Limburg VMP037

Heideven ligt op de rand van “Bosland”, het grootste bosgebied van Vlaanderen. Hier kan je naar hartenlust wandelen, paardrijden (ruiterroutes), fietsen (mountainbikeroutes), bosspelen of zoektochten doen,… En dat op slechtst enkele km’s van Heideven!

Een leuke vakantie met uw trouwe viervoeter(s) !
Bij Heideven kunt u met uw hond of paard met vakantie ! Uzelf slaapt in het kamphuis of één van de andere comfortabele verblijven op de site, terwijl uw trouwe viervoeter veilig vertoeft in uw onmiddellijke nabijheid en tegelijk tot rust kan komen in onze luxueuze stalling voor dieren. Op eenvoudig verzoek is ook weidegang mogelijk ! Al onze weiden zijn voorzien van schrikdraad !
 
Accommodaties/ Verblijven.
Verblijf Kolisheide 4 personen
Het verblijf is zeer luxueus ingericht, beschikt over twee slaapkamers met airco, een aparte en volledig ingerichte keuken met inductiekookplaat, vaatwasser en combi-oven, een knus ingerichte zithoek met open haard en flatscreen-TV en beschikt over een gezellig buitenterras met BBQ-mogelijkheid.
Het verblijf is erkend door Toerisme Vlaanderen en ontving een 5-sterren-quotering !
 
Verblijf Vennekens max. 20 personen
Het verblijf is comfortabel ingericht, beschikt over 2 gecompartimenteerde slaapzalen met 12, dan wel 8 bedden, een volledig ingerichte keuken met inductiekookplaat, vaatwasser en combi-oven, een knus ingerichte zithoek met flatscreen-TV, twee aparte doucheruimten, twee aparte toiletruimten en beschikt over een gezellige, overdekte ontspanningsruimte met open haard en BBQ-mogelijkheid.
 
Paardenstallen
Dit gebouw is uitermate geschikt om uw paarden of andere huisdieren te stallen. Het complex is uitgerust met 15 ruime stalboxen, een wasruimte voor dieren, een berging, een gloednieuwe afgesloten zadelkamer en een aparte ontspanningsruimte met tapinstallatie, flatscreen-TV en Sonos-muziekinstallatie.

Details

– 15 ruime stalboxen : 3,5 x 3,5 m
– stalgang 5 meter breed : zeer geschikt voor stalling koetsen
– stromend water
– voederbak
– afsluitbare lockers met code slot
– 15 dekenrekken
– 15 hoofdsteldragers
– 15 zadeldragers
– 2 wasruimten voor uw paard
– 1 toilet
– bar met gezellige zithoek
 
Heideven biedt u verder nog een congres en vergaderruimte, activiteiten voor jong en oud, teambuilding mogelijkheden en een kampeerterrein.