Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

12 persoons vrijstaand landhuis op park Sandberghe VMP137

Kenmerken

5 sterren


2 - 12

4


Villa

  • weidegang
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes
  • stalling menwagen of koets

vanaf € 682,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

12 persoons vrijstaand landhuis op park Sandberghe VMP137

12 persoons vrijstaand landhuis met trampoline.

Verblijf met een groot gezelschap in dit riante landhuis die een eigen poort heeft naar het bos. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 12 personen en ligt tegenover het paardenhotel. Hier kun je zelf je paard stallen. Bij het boeken kun je de paardenstal selecteren onder het kopje 'Extra's'. De kosten hiervoor zijn € 27,50 per nacht (inclusief brokken, hooi en water).

De grote, maar toch knusse ruimte wordt gesplitst in een grote woonkeuken waar je heerlijk samen kunt eten en natafelen. Daarnaast is er een zithoek met een grote gashaard. Via een trap kom je bij de slaapvide. Op de begane grond is een 2-persoons slaapkamer met eigen badkamer voorzien van douche en wastafel.

Onder het huis is een slaapverdieping gemaakt met drie slaapkamers en twee badkamers. Het huis heeft drie aparte toiletten. De grote tuin ligt privé en nodigt uit om heerlijk buiten te eten, loungen en spelen. Het heeft zelfs een eigen trampoline. Deze accommodatie heeft klimaatcontrole. Ook heeft het huis een warmte-terug-win installatie. Dat betekent dat er continu geconditioneerde lucht het huis binnenkomt en ook afgezogen wordt.

Inclusief:
Onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten
Twee ruime verdiepingen en een slaapvide
Uitzicht over weide met dieren
Eigen kookfaciliteiten
 
Overnachten met je paard in de Maashorst
Wil jij samen met je paard genieten van de mooie natuur in de Maashorst? Of het nu gaat om een weekendje weg of een vakantie, op ons park geniet je van een heerlijk verblijf voor jezelf en je paard. De paarden kunnen namelijk verblijven in onze paardenstallen en weide.

Bij het boeken van jouw gekozen accommodatie, kun je onder het kopje 'Extra's' de paardenstal toevoegen. Zo heeft zelfs jouw paard een slaapplek op ons park! De kosten hiervoor zijn € 27,50 per nacht. Dit is inclusief brokken, hooi en water.

Wij hebben 4 paardenstallen met 4 zadels en een stalkamer. Wil je er zeker van zijn dat wij een paardenstal beschikbaar hebben? Bel dan even naar de receptie op 0413 - 262585.

Wist je dat.. de paardenstal is te reserveren tot een week voor aankomst? Je kunt hiervoor de receptie mailen of bellen.