Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Paard en Bed Otterlo (vh Stoeterij Willemien) VMP032

Kenmerken

4 sterren


4 - 10

10


Groepsaccommodatie, Appartement, Vakantiewoning

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Open Landschap

vanaf € 630,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Paard en Bed Otterlo (vh Stoeterij Willemien) VMP032

Logeren en buitenritten met eigen paard of samen met gids en leenpaard op Wilschut Sables (v.h. Stoeterij Willemien)
Dit knusse appartement “de Oude Stal” , wat een jaar of 3 het woonhuis was van de voormalige eigenaren van Stoeterij Willemien, biedt ruimte aan maximaal 10 personen.

Exclusieve en open groep buitenritten voor ruiters die met eigen paard willen genieten van de Veluwse natuur in de regio van Ede, Wekerom en Otterlo.
Op afspraak maken wij een exclusieve buiten rit, bijvoorbeeld de STILTE rit, maar ook voor groepjes vanaf 2 tot maximaal 10 ruiters met eigen paarden. De ritten gaan door de prachtige regio van Otterlo, Wekerom en Ede. Wij hebben afwisselende en schitterende routes door bos en heide variërend in lengte.

Exclusief wil zeggen dat er ook buitenritten zijn waarvoor speciale toestemming of soms vergunning voor bijvoorbeeld rijden ná zonsondergang nodig is. Alle ritten zijn onder mijn (Nanda) begeleiding en voor beginners (v.a. 1 jaar en wekelijks les) en gevorderde ruiters. Het tempo wordt aangepast aan het niveau van de minst ervaren ruiter.

Ritten variërend vanaf 2.5 uur tot halve of hele dagtochten zwerven in het grote gebied van de Planken Wambuis of bijvoorbeeld in Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Een nog niet zo ervaren ruiter, her opstapper of ruiters met nog 'groene' (buitenrit) paarden kunnen tijdens een privé rit mee. Tijdens de rit is er regelmatig overleg m.b.t. conditie ruiter en eigen paard. Dat houdt dus in dat er géén andere ruiters meegaan

Ben je een ervaren ruiter, maar heb je niet de beschikking over een eigen paard en wil je wél met ons op pad ook dat kan: op een stoere en heel betrouwbare Tinker, met een stokmaat van 1.58 cm beschikbaar voor ervaren, maar ook voor minder ervaren ruiters. Voor al onze ritten geldt dat deze geheel op maat van de ruiter wordt gereden.
Er kan alleen onder begeleiding van gids (Nanda) met Tinker Araghon een buitenrit, eventueel gecombineerd met ruiter met eigen paard gereden worden.

I.v.m. Corona restricties geldt er tot 14 januari 2022 een maximum aantal van 4 volwassen personen uit 1 familie toegestaan, dit is exclusief kinderen .

Appartement/ vakantiewoning.
Het appartement is voorzien van een ruime keuken met elektrische kookplaat en oven, frituur, waterkoker, Senseo en koffiezetapparaat, vaatwasser en grote koelkast (geen vriezer) en volledig ingericht met servies, bestek en kookgerei. Er is een gezellige en ruime zit- en eethoek en sanitair (douche, bad en wastafel en apart toilet) en tevens is er een wasmachine. Digitenne TV en een goede Wifi verbinding.
De ‘Oude Stal” beschikt over 4 slaapkamers, waarvan twee met een 2-persoons bed (1.80 x 2.00cm) en 2 slaapkamers met een stapelbed en een 1- persoons bed(90x200cm). Dekbedden en kussens zijn in het appartement aanwezig.
 
 
Minicamping.
V a. April 2022 is het ook weer mogelijk om met eigen tent/caravan of camper op onze MINI CAMPING (max 6 standplaatsen) te komen overnachten voor € 25 per nacht o.b.v. 2 personen. Inclusief plaats voor caravan/tent of camper, parkeerplaats voor 1 voertuig, elektrische aansluiting (10 Amp.), watertappunt, warme douche (géén muntsysteem) Overnachting paard op stal € 25 = vp. Op paddock € 20 = zelf uitmesten. 
 
Tarieven Appartement.
v.a. 2 -4 personen bij minimaal 2 nachten : € 45 per persoon per nacht incl. bedlinnen en toeristenbelasting, in schoolvakanties minimaal 4 nachten
v.a. 5-10 personen o.b.v. logies bij 3 nachten in het weekend* (vrijdag – maandag) € 525,00 per weekend/midweek en per week € 875. In schoolvakanties minimaal 4 nachten. Daarbuiten minimaal 2 nachten v.a € 125 euro per nacht op overige dagen. Exclusief toeristenbelasting, bedlinnen en eindschoonmaak € 75,00

Beddengoed en handdoekenpakket: bijhuren kan voor 10 euro pp. Exclusief ontbijt.

Het appartement is voor 1 overnachting voor 1 persoon beschikbaar voor € 85,00 o.b.v. ontbijt en inclusief bedlinnen en toeristenbelasting en gebruik van gas, elektra en water. Exclusief eindschoonmaak € 25,00
Vakantiestalling pony / paard € 25,00 o.b.v. volpension (overdag paddock/nacht op stal) met 3x daags ruwvoer en 1x basisbrok (avond)
In het weekend dient men de stallen zelf uit te mesten en bij vertrek dient de gebruikte paddock mestvrij opgeleverd te worden.