Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Camping Le Parage met manege in Noordwijk VMP114

Kenmerken

4 sterren


1 - 6

6


Vakantiewoning op park

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • paard huren mogelijk
  • Ligging- Nabij Natuurgebied

vanaf € 600,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Camping Le Parage met manege in Noordwijk VMP114

Bos, duin, strand en bollenvelden
De camping in Noordwijk is een goed vertrekpunt om de omgeving (op de fiets) te verkennen. Bos, duin, strand en bollenvelden zijn in de directe omgeving aanwezig. Le Parage is een mini camping met charmante uitstraling. Zeer geschikt voor gezinnen, ook met jonge kinderen. Er is een sfeervol restaurant en pannenkoekenhuis op loopafstand.

Hond welkom op camping in Noordwijk

Ook de hond is welkom op camping Le Parage. In het nabij gelegen bos mogen honden een groot deel van het jaar (tussen 15 augustus en 15 maart) heerlijk los lopen. Buiten het seizoen moeten ze aan de lijn in verband met het broedseizoen. Ook kunt u met uw hond op het strand wandelen. Op het strand nabij de camping (tussen afslag 25 en 26) mag uw hond het gehele jaar loslopen.

Ook paardenliefhebbers kunnen genieten van onze camping. De omgeving leent zich voor prachtige buitenritten. Heeft u een eigen paard, dan kunt u deze gerust meenemen. Op onze naastgelegen manege ’t Langeveld kunt u uw paard veilig stallen in het paardenhotel.

Plekken vrij op onze camping nabij Zandvoort Formule 1

Last minute overnachting nodig voor het Formule 1 weekend te Zandvoort? Le Parage heeft nog enkele campingplaatsen beschikbaar.
 
PAARDENHOTEL
Het is een droom van bijna iedere paardenliefhebber: paardrijden op het strand!
Naast camping Le Parage ligt onze manege. Tijdens uw verblijf op camping Le Parage kunt u uw eigen paard stallen bij de manege. De manege grenst aan natuurgebied ‘Hollands Duin’. Vanuit de manege kunt u prachtige buitenritten maken over het strand en door de duinen.

Ook voor mensen die wel een eigen paard hebben maar niet in de buurt van het strand wonen is het nu heel makkelijk om die droom uit te laten komen. Je neemt gewoon je paard mee tijdens een heerlijke vakantie aan de kust. Dit kan in combinatie met de huur van een bungalow bij bungalowpark Sollasi of een plaats op camping Le Parage of camping Sollasi.

Paard mee op vakantie

Uw paard staat in een ruime box en wordt door ons verzorgd. De paarden krijgen 2x per dag krachtvoer en 3x per dag ruwvoer (hooi/kuil naar keuze). De stal wordt door ons gemest en voorzien van schoon stro. Er zijn enkele paddocks beschikbaar waar u uw paard tijdelijk (1 á 2 uur) in kan zetten.

Het unieke is dat op dit gedeelte van het strand van Noordwijk (vlak bij de manege) de paarden altijd en op elk tijdstip van de dag het strand op mogen.

U krijgt van ons een plattegrond met de ruiterroutes en het genieten kan beginnen…

Prijs per overnachting in combinatie met camping Le Parage manege `T Langeveld.
€ 35,00 (eerste nacht)
€ 30,00 (2de en 3de nacht)
€ 20,00 elke volgende overnachting
 
Wil je te paard genieten van de prachtige omgeving van het Noordwijks bos/duin gebied en lekker uitwaaien op het strand? Maar doe je dit liever niet in een grote groep met onbekenden? Boek dan je buitenrit bij Manege ‘t Langeveld!
Bij manege ‘t Langeveld maak je bos/duin en strandritten met privé-begeleiding. De ritten zijn te boeken vanaf 1 tot 6 personen en worden (zover mogelijk) aangepast naar de wensen van de ruiters. Wil je bijvoorbeeld wel in het bos rijden maar niet naar het strand, helemaal alleen met een begeleider op pad of liever een rit zonder galop…. Dat kan allemaal!
Vanaf de manege rijdt u zo het bos/duin in en binnen 20 minuten bent u met uw paard op het strand! Het unieke is dat op dit gedeelte van het strand van Noordwijk (vlak bij de manege) de paarden altijd en op elk tijdstip van de dag het strand op mogen.
Tijden:
zondag middag 14:00-16:00

Tarieven 2-uurs rit :
eenmalige begeleidingskosten + prijs p.p.
Privé-begeleiding € 50,-
Volwassenen (v.a. 18 jaar) € 40,50
Tiener (14 t/m 17 jaar) € 36,50
Junior (10 t/m 13 jaar) € 32,50 Voor kwartaalkaarthouders geldt een aangepast tarief.