Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Romantisch huisje en een pipowagen Corduif Veluwe VMP002

Kenmerken

3 sterren


1 - 4

2


Vakantiewoning

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • omheinde tuin
  • nabij ruiter- en menroutes

vanaf € 245,00 per week

direct boeken

Twitter

volg ons

Romantisch huisje en een pipowagen Corduif Veluwe VMP002

Paarden vakantie Veluwe Trail
Dit gezellige 4-persoons vakantiehuis met paardenstalling in Wenum Wiesel (gemeente Apeldoorn) ligt aan de bekende Veluwe Trail, het mooiste gebied van Nederland voor een individuele vakantie met paard, ruitervakantie, ponykamp of groepsvakantie met paard. Er zijn ruiterroutes naar o.a. Elspeet, Epe, Vaassen en Vierhouten. De omgeving is dan ook perfect voor een ruitervakantie. De eigenaar is zelf paarden liefhebber en in het bezit van eigen paarden. U kunt dit vakantiehuis huren voor een lang weekend, midweek of week. De bedden zijn al opgemaakt bij aankomst. U kunt maximaal 2 eigen paarden op uw vakantie naar dit vakantiehuis op de Veluwe mee nemen. De kosten per paard bedragen 20 euro per paard per nacht. Dit is inclusief weidegang, hooi, voer en gebruik van de paardendouche.
 
Honden zijn hier ook welkom
Dit vakantiehuis op de Veluwe is niet alleen geschikt voor een vakantie met paarden of ruitervakantie maar ook voor een vakantie met honden. Er zijn standaard 2 honden welkom, in overleg eventueel meer. De grote tuin van 150m2 is volledig omheind en honden kunnen niet uit de tuin ontsnappen. De omheining is 180 cm hoog. Er zijn honden uitlaatgebieden in de directe omgeving van dit mooie vakantiehuis op de Veluwe.  Honden mogen op een aantal plaatsen loslopen. Er wordt 10 euro per nacht per hond gerekend.
 
Kindvriendelijk vakantiehuis
Dit paardvriendelijke en hondvriendelijke vakantiehuis is zeker ook geschikt voor een vakantie met kinderen. Het huis is gelijkvloers, er is een kinderstoel aanwezig en er zijn boerderijdieren. U dient wel zelf een kinderbedje mee te nemen. Vanwege de geheel omheinde tuin, is het ook voor kleine kinderen veilig om alleen buiten in de tuin te spelen. De Veluwe leent zich zeer voor een vakantie met kinderen.
 
Het Vakantiehuis
Het vakantiehuis is geheel gelijkvloers en ligt aan een doorgaande weg. Het huis wordt verwarmd door gaskachels. De woonkamer is 30m2 en er is 1 slaapkamer. In de slaapkamer bevindt zich een 2-persoons bed, terwijl  in de woonkamer een 2-persoons slaapbank staat. Totaal zijn er dus 4 slaapplaatsen. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. In de keuken bevindt zich onder andere een gasfornuis, oven, koelkast zonder vriesvak, waterkoker en een Senseo koffiezetapparaat. In de badkamer bevindt zich een douche. In het vakantiehuis mag niet gerookt worden.
 
Paarden faciliteiten
Bij een paarden vakantie of ruitervakantie horen natuurlijk faciliteiten voor paard en ruiter. De 2 paardenstallen hebben een afmeting van 9m2 en u dient deze paardenstallen zelf uit te mesten. De weidegang is 900m2 en ligt naast het vakantiehuis. Bij de buurman kan men (tegen betaling) gebruik maken van de buitenrijbak. De weidegang is afgezet met een houten hek en schrikdraad. Ook is er een paddock voor de paarden met een ondergrond van zand. Er is ook nog een ruimte om een paardenwagen koets of menwagen te stallen. De afstand tot de dichtstbijzijnde manege bedraagt 3 kilometer. De kosten per paard bedragen 20 euro per dag.
 
Beschikbaarheid van dit vakantiehuis met paarden faciliteiten
Dit leuke paarden vakantiehuis aan de Veluwe Trail  kan per weekend, lang weekend, midweek of week gehuurd worden. Aankomen is op de aankomstdag mogelijk vanaf 16.00 uur. In overleg kan bagage, een trailer, koets of menwagen eerder gebracht worden. Op de vertrekdag kunt u tot 12.00 uur in de accommodatie verblijven.
 
Conclusie vakantiehuis paarden Veluwe.
Indien u een betaalbaar 2 tot 4-persoons vakantiehuis met paardenstal op de Veluwe zoekt met de nodige paardenfaciliteiten, dan is dit een zeer goede optie. Ideaal voor een ruitervakantie op de Veluwe. Ook zeer geschikt voor een vakantie met honden en kind. Door de ideale ligging aan de Veluwe Trail, is het genieten voor ruiter en paard. Voor een heerlijke vakantie met 2 paarden en 2 honden op de Veluwe. Lees ook de informatie over de omgeving.