Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Residentie Angelbeeck Bed & Box voor u en uw paard Limburg VMP087

Kenmerken

4 sterren


1 - 10

6


Bed and Breakfast

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • manege in omgeving
  • geschikt voor menners

vanaf € 266,00 per week

direct boeken

Twitter

volg ons

Residentie Angelbeeck Bed & Box voor u en uw paard Limburg VMP087

Neem uw eigen paard mee en kom heerlijk een aantal dagen struinen door de Maasduinen of laat uw zadel controleren door onze erkende zadelpasser!

De B&B ligt direct aan een ruim netwerk ruiterroutes zonder veel gevaarlijke of drukke wegen over te moeten steken! Ook zeer geschikt voor menwagens!

Uw paard overnacht in één van onze ruime stallen of paddocks. Ook is het mogelijk uw paard 's avonds op stal te zetten en overdag buiten. De paarden krijgen tweemaal daags een goede kwaliteit hooi gevoerd en de stal wordt dagelijks voor u gemest! Krachtvoer dient u zelf mee te brengen maar kunnen wij wel voor u geven!
Ook voor uw paard is het heerlijk ontspannen,op de residentie zijn een viertal privépaarden gestald. Daarnaast zijn er 4 ruime boxen van 3,5 x 4m en 3 ruime paddocks ter beschikking voor gastpaarden.

Faciliteiten
Ruime boxen van 3.5x4 m
Ruime paddocks 6x ieder met automatisch drinkwatervoorziening
Spuitplaats
Poetsplaats
Buitenrijbaan
Aan ruiter en menroutes
Stalling trailer of menwagen
Longeer/grondwerkbak

De paarden krijgen twee maal daags goede kwaliteit en ruime hoeveelheid ruwvoer. Ook word dagelijks de stal en paddock uitgemest. Alle paddocks zijn van automatisch drinkwater voorzien. Op de accommodatie is een spuitplaats met koud water aanwezig. Verder hebben we een poetsplaats buiten, een 20x 40m buitenrijbaan met all-weather bodem en een 20x 20m longeer/grondwerkbak met all-weather bodem.

B&B grenst direct aan een uitgebreid netwerk ruiterroutes. De Maasduinen zijn werkelijk een schitterend gebied om te rijden of te trainen voor bijvoorbeeld een endurancewedstrijd. Het is mogelijk vele kilometers te rijden zonder veel drukke wegen over te moeten steken en ook in het bos zelf is het erg rustig.

Ruiterpaden
De ruiterpaden zijn wisselend steenachtig, stevig met zand of gras en mul met dieper zand. Het is mogelijk zonder beslag te rijden daar het langs de steenachtige paden mogelijk is in de berm te rijden.
Vanuit uw vakantieaccommodatie is het ook mogelijk een trektocht te rijden naar andere accommodaties. Het is mogelijk de trailer te stallen op ons privéparkeerterrein. Op de website www.ruiterenenmennen.nl kunt u uw route plannen en bekijken waar andere accommodaties langs uw route zich bevinden.

Manege
Heeft u geen eigen paard en wilt u graag tijdens uw verblijf een buitenrit maken of een paardrijles volgen? Dan verwijzen wij u graag door naar de nabijgelegen manege Bergemo in Heijen!

Zadelmakerij
Voor het opnieuw vullen van uw zadel, verkoop maar ook andere reparaties op maat aan zadel, tuigage en hoofdstel kunt u terecht bij de zadelmakerij op de B&B.
Kwaliteit en paardenwelzijn staat voorop vanuit dit uitgangspunt hebben we gekozen om de volgende merken in ons assortiment te hebben:
– Equine Saddlery
– Fairfax, Kent & MASTERS en Thorowgood
– Prolite pads

Honden
Ook honden zijn welkom! We willen u graag de service bieden om samen met uw viervoeter op vakantie te kunnen bij ons, maar om ook de gasten tegemoet te komen zonder hond hebben wij een aantal regels opgesteld:

*Honden dienen goed verzorgd te zijn;
*Honden dienen zindelijk te zijn (geen pups);
*Honden mogen niet alleen op de kamers gelaten
*Honden mogen niet op de bedden/banken gaan liggen;
*Honden mogen niet op de badkamers gewassen worden;
*Gelieve een eigen hondendeken of mand mee te nemen;
*Bij nat weer gelieve eigen handdoeken mee te nemen voor de hond;
*Behoeftes uiteraard niet op het erf;
*Graag aangeven bij de reservering
Er is eventueel een bench te leen op het bedrijf.
Houdt er rekening mee dat al onze kamers zich op de 1e verdieping bevinden en dat deze kamers alleen bereikbaar zijn via de trap!
Op het terrein vragen wij u uw hond aangelijnd te houden.

Fotografie
De dochter des huizes (Romy) heeft haar eigen full-service fotobedrijf, en fotografeert voornamelijk op locatie, buiten in de natuur, in het bos, weide, bloemenveld, zandverstuiving, heide of op een speciale locatie als een kasteel, werkplaats en zo nog vele andere plekken!
Zij fotografeert portretten, zwangerschappen, new borns, paarden, huisdieren, bruiloften en bedrijven, en sta eveneens op evenementen.

Altijd op zoek naar de mooie, sensationele, gevoelige en unieke momenten die u graag op de foto ziet. Dit alles wordt bereikt met de liefde voor natuurgetrouw fotograferen. Zo probeert zij op een creatieve en toch originele manier prachtige platen te leveren. Haar nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat zij altijd op zoek gaat naar uitdaging, vernieuwing, verbetering en naar tevredenheid.

Speciale aanbieding voor de B&B gasten!
Portret €25,-
Zwangerschap €30,-
New born (max 2 maanden oud) €30,-
Paard(en) €25,-
Huisdier(en) €25,-
Bruiloft vanaf €100,-