Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Park Drentheland vakantiepark(je) in Drenthe met 40 stallen VMP089

Kenmerken

4 sterren


1 - 80

40


Vakantiewoning op park

  • weidegang
  • buiten rijbak
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied
  • geschikt voor menners

vanaf € 60,00 per week

direct boeken

Twitter

volg ons

Park Drentheland vakantiepark(je) in Drenthe met 40 stallen VMP089

Ruimte en comfort op Park Drentheland

Park Drentheland biedt u naast kampeerplaatsen ook Drenthechalets, trekkershutten en comfortabele paviljoens aan. Een Drenthechalet huurt u al voor een paar dagen tot een aantal weken! Een Trekkershut kunt u reserveren voor een verblijf van 1 tot 3 nachten. Of kiest u voor een comfortabel paviljoen op Park Drentheland.
Betaalbaar genieten van een welverdiende vakantie doet u op Park Drentheland in Zorgvlied!
Wilt u graag actief bezig zijn? De faciliteiten op Park Drentheland bieden mogelijkheden te over, zoals een buitenzwembad, ruime speeltuin, tennisbanen, minigolf en een recreatieruimte. Voor de paardenliefhebbers is er een pensionstalling met weidegang bij de camping aanwezig.

Uniek natuurgebied en leuke uitstapjes
De camping met ruime plekken ligt prachtig beschut tussen de bomen, direct aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit unieke natuurgebied met bossen, vennen, heide en zandverstuivingen nodigt uit om fijne wandel- en fiets- en paardrijtochten te maken. Op fietsafstand vindt u gezellige en authentieke dorpjes. Op korte afstand zijn volop leuke uitstapjes te maken voor jong en oud.

Paarden & Stallen
Drenthe is niet alleen een provincie om te fietsen. Drenthe is namelijk een uitstekende provincie om met uw paard te verkennen. Drenthe biedt ruiters maar liefst 900 km aan paardenroutes. Veel paden lopen dwars door de bossen en over heidevelden. Park Drentheland heeft een manege met luxe paardenstallen, deze manege is voorzien van een doucheplaats waar u uw paard kunt afspoelen na een lange rit! Er is een speciale zadelkamer, stapmolen, solarium en een weidegang. Alles wat uw paard nodig hebben om een fijn verblijf te garanderen!

Buitenbak
Ook kunt u met uw paard gebruik maken van de royale buitenbak.

Stallen
De verhuur van de stallen is op basis van eigen verzorging.
Bij aankomst staat de box voor uw paard opgestrooid gereed, vanaf dat moment dient u zelf voor uw paard en de stal zorg te dragen. (bij vertrek dient de stal schoon opgeleverd te worden).

Trainingsmolen
Op het vakantiepark is ook een trainingsmolen voor uw paard aanwezig.

Weidegang mogelijk.

Vanaf prijzen'
De vanaf prijs is € 18,75 per paard per nacht, daarnaast is het accommodatie afhankelijk:
- Camping plaats is al vanaf € 16,00 per nacht
- Trekkershut € 35.00 per nacht
- Vakantiehuisje vanaf € 60.00 per nacht

Verder is er een zwembad, restaurant en minigolf op het park.
Honden zijn welkom! In principe 1 per accommodatie.

LET OP: UW DIENT IN BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIG INENTINGSBOEKJE/PASPOORT VAN UW PAARD, BIJ AANKOMST DIENT U DIT BEWIJS VAN INENTING TE OVERLEGGEN. BIJ HET ONTBREKEN VAN DEZE INFORMATIE KAN DE TOEGANG TOT DE STALLEN WORDEN GEWEIGERD!